Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie chce pieniedzy

co wpisujecie na lstye prezentow??

Polecane posty

Gość a ja nie chce pieniedzy

Gość yyyyyyyila
ty sie nie pytaj co inni wpisuja, tylko zastanow sie co sie tobie przyda. co z tego ja ktos moze chciec kamere cyfrowa, ty mozesz juz ja miec, albo wcale jej nie potrzebowac.

To co bedziemy potrzebowac, zapewne jakies sprzęty do domu. Wazne zeby umiescic na liscie przedmioty z roznych polek cenowych. Najbardziej rozbroily mnie podane w jednym z czasopism slubnych propozycje prezentow typu lampka, zegar na scianę czy male radia (??????). Ja jestem tradycyjnie za listą sprzetow AGD, ewentualnie jakies DVD czy kamera cyfrowa. A co myslicie o wpisywaniu konkretnych marek przy liscie prezentow? np, zelazko Brown model procision style, czy lepiej napisac samo zelazko?? Tylko potem mi kupią jakis badziew za 50 zł, a taki brawn to kosztuje tak ok. 350-400zł.

Sunflowerka najlepiej napisać model, a przedział prezentów też musi być od bardzo tanich do drogich :). Ja miałam robioną listę w internecie i każdy kto wybierał daną rzecz zanzaczał ją. Dodatkowo podawałam strony sklepów internetowych, żeby też dla tych co nie mogą znaleść albo im się nie chciało chodzić mogli kupić, albo przynajmniej oglądnąć to tam. :).

okokokokokokoko tez tak wlasnie sobie myslalam o zrobieniu listy prezentow w internecie, tylko jeszcze musze sobie omyśleć jak to zrobić:-) Ale luzik...mam jeszcze rok przynajmniej. W kadym razie nurtuje mnie jedna rzecz, jak wlasnie zrobic to zeby goscie zaznaczali na tej liscie internetowej , ktore prezenty juz kupione. Nie wiesz czy moze są gdzieś w necie gotowe takie stronki? Moze jest jakis serwis w ktorym mozna zalozyc sobie cos takiego?

Dziewczyny, a nie boicie się, że co starsze ciocie w internet nie zaglądną? :D

Gość GRRRRRRRRRRRRRR
Moi znajmi zrobili listę i wręczyli każdemu z gości, a były na niej pozycje przeróżne, np.: - zdjęcie ofiarodawcy z autografem - coś zabawnego - coś żółtego do ozdoby mieszkania - żelazko - książkę podróżniczą z dedykacją itp. Nie pamiętam reszty. Ale fajne to było - były tam i rzeczy konkretne, których im brakowało i takie fajne drobiazgi, które będą im ten dzień przypominać - i ofiarodawcę.