Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowana Żaba

pomocy ARES nie chce mi chodzic!!!!!!!!!!

Polecane posty

wlasnie go sciagnelam i wszytsko cacy,ale jak wlaczam wyszukiwanie to nie ma zadnych wynikow tzn nic sie nie wyszukuje do cholery co poczac???help:(

Gość Hyhyhyhy
coś w ustawieniach poprzestawiać trzeba ale mnie się nie pytaj bo ja głąb jestem w tych sprawach :P

Gość
ani ja, niestety... :(

to jakas przegladarka internetowa??? uzywaj kobieto Internet Explorera, on jest kompatybilny ze wszystkim...

aha juz wiem :). na kafeterii sie o to pytasz???? zapytaj sie na grupie dyskusyjnej od tego to ci w mig odpowiedza...

zobacz na górze czy jestes online. Czasem pisze łączenie. Mi strasznie długo się łączy. A i weź panel sterowania- ogólny- i zaznacz podłącz do sieci aresa przy starcie automatycznie

madlen927- u mnie jest caly czas laczenie na gorze eh;/no i pozostale rzeczy sa zaznaczone tez:/moze to przez jakies ustawienia w kompie i przez nie nie moge sciagac...

Gość dipada
Też tak kiedyś miałam,nic mi się nie udało wykombinować, więc go odinstalowałam i zainstalowałam jeszcze raz i już wszystko było w porządku.

On nie chce się połączyć.Napewno coś z kompem. Może antywirus blokuje. A emule nie próbowałaś. Może zrezygnuj z aresa

tez to 10 razy odinstalowywalam i znow zainstalowywalam ale bez zmian...zaraz chyba odpale mojego starego stacjonarnego grata i na nim bede sciagac:/

Gość BearShare sobie
ściągnij,dobry jest;)