Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margerita.

Boze, mialam kolejny zryty sen....

Polecane posty

snil mi sie koniec swiata, juz nie pierwszy raz...ae to bylo straszne...jakas planeta zderzyla sie z Ziemia, byla noc, wszyscy ludzie plakali kazdy sie bal, nie wiedzial co sie stanie a potem nie wiem kto ale jakies istoty wchodzily do wszystkich domow mieszkan gdzie sie ludzie pochowali i ich na sile wyciagaly. ja tez plakalam i cala moja rodzina i sie zegnalismy ze soba itp....okropny sen...wie ktos co mogl znaczyc??

Gość aat
ja tesh mam takie sny dosyc czesto, a strach jaki wtedy czuje jest taki realny, po obudzeniu caly dzien mam zrujnowany bo caly czas mysle o tym snie.

a mi sie kieys snil tez koniec swiata,ale inny byl jak twoj sen snilo mi sie,ze wybuchla bomba atomowa i nastapila pustka,wszystko zasypane było od pyłu,masakra

puste slowa- tak tutaj:P wierze ze sa tu mimo wszystko inteligentni ludzie...:) no w moim snie ten strach tez byl bardzo realny...czasem to nawet placze jak mi sie cos sni, oczywiscie nie mam na to wplywu raczej... no ale zastanawiam sie co taki sen znaczy...

krolewnaa- wiem takie sny sa straszne...kiedys mi sie snilo ze umarl moj brat...boze nienawidze takich znow, potem humor mam zryty na caly dzien...

Gość ...........m
chyba wiele zalezy od czego z czym kazda z tych rzeczy ci sie kojarzy czy jestes w jakiejs sytuacji podobnej do tej ze snu (moze sesja i zbiorowy strach) nie wiem z ktorej strony to ugryzc bo za malo wiem o tobie

Gość madzia--
WITAJ.MI PRZEZ OSTATNIE DWA TYGODNIE DWA RAZY PRZYSNIL MI SIE KONIEC SWIATA.PATRZALAM W SENNIKU CO TO ZNACZY.OKAZUJE SIE ZE TO JAKIES CIEZKIE ZABURZENIA PSYCHICZNE.ZALAMALAM SIE DOSLOWNIE:p

haris- aha, wybacz chwilowa tepote:P nie wiem co moge o sobie powiedziec...mieszkam za granica bez rodziny moze to o to chodzi??

Gość aat
ja mam czesto sen , zazwyczaj jak sobie pospie dluzej. czuje sie jakbym byla sparalizpwana w tym snie. widze wszystko dookola i wiem , ze jet jush rano ale nie moge wstac z wlasnego lozka bo nie moge ruszyc sie zmiejsca, czuje sie jakbym nie miala kontroli nad swoim cialaem. A widze wszystko dookola w sypialni w detalu (tzn. pokoj wygloda dokladnie tak jak w realu), macie tak?

czasami taki sen odzwierciedla przezyty dzien,jakis film,nastroj,zalezy co nam utknęło w podświadomosci czasami moze oznaczac wizje?wiesz,cos ala Nostradamus

Gość ...........m
co moge powiedziec to tyle ze dom symbolizuje cos co powinno nas chronic i jesli w nim nie czujesz sie bezpiecznie jak w tym snie to moze to jakies ostrzezenie dom czasem symbolizuje tez nasze cialo, zycie wewnetrzne, duchowe moze szykuje ci sie jakas zmiana i sie jej obawiasz???

do .......m napewno jest sporo prawdy w tym co napisalas...tylko ze w takim razie ten symbol domu moze w moim przypadku oznaczac kilka rzeczy...musze sie nad tym zastanowic...dzieki :)

Gość ...........m
nie ma sprawy:)