Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irene

ile to boli...cdn

Polecane posty

stosunek z dziewicą boli,ale mnie bolało do 6razu.i to bez gumki jeszcze jakoś szlo.

Gość ksiezna walii
a moze tak byc ze wcale nie bedzie bolec? i czy bol podczas pierwszego razu jest" dziedziczny" tzn mam na mysli ze jak mama, babcia itd przeszly to bez bolu to i ja tak bede miec? wiem moze to glupie pytanie ale coz..chce wiedziec

jest "dziedziczny" o tyle że pewnie masz podobną budowę błony co one i możesz nie mieć kłopotów przy utracie :D

Gość nie musi bolec

Gość ksiezna walii
a od czego to zalezy czy bedzie bolec czy nie?

eh nie wiem.moze byc dziedziczny.to nie jest ból niewiadomo jaki.ale początki są trudne i tak:(

od wielkości penisa,od tego czy kobieta jest rozluźniona,i czy dobrze się czuje z mężczyzna:)

Gość ksiezna walii
czyli bol do zmiesienia rozumiem... ja w kazdym razie wypije troszke wina przed ..tak na rozluznienie

Gość myszka88
zalezy od budowy macicy i takich tam . Im grubsza błona dziewicza tym trudniej sie przebic i tym bardziej moze bolec tym wieksze jest krwawienie. Ja mialam gruba blone dziewicza i trzeba bylo az trzy razy podchodzic zanim sie rozerwala. potem jeszcze przez dwa razy po zerwaniu blony podczas stosunku krwawilam . ogolnie to ciezko jest blone rozerwac jak jest juz po wszystkim to nie bloi ale mnie bolalo i to strasznie potem bylo juz z gorki ale efekt poczatkowy jest taki jakby cie kto rozrywal od srodka. nie warte zachodu...badzcie dziewicami!!!:)

Gość anonimowa_kobieta23
j anie czułam bolu w ogole

Gość anonimowa_kobieta23
ale to chyba temy ze w pupie nie ma błony :-)