jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Jak myślicie, czy znajdzie się jakiś facet, który zgodziłby się na taki układ- ja mu płacę i wymagam seksu 2-3 razy w tygodniu? Dodam, że jestem bardziej płaska niż naleśnik wysmażony na Tefalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2008 a ja mogę...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Styczeń 30, 2008 desia :D padłam xD ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotycka plaża 0 Napisano Styczeń 30, 2008 mógłby jeszcze sprzątać i gotować za te dwa tysiaki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Styczeń 30, 2008 Patelnie tefala mają zazwyczaj takie rowki, wiec az takie płaskie nie są :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malusia_m Napisano Styczeń 30, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Styczeń 30, 2008 :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielonooki koziołek Napisano Styczeń 30, 2008 Ja jestem chętny! Pogodzę się z sarenką jeśli mi odpali dwójaka z tej piątki co dostanie od darka - wchodzę w ten interes ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielonooki koziołek Napisano Styczeń 30, 2008 dwójka od sarenki, dwójka od deski to razem cztery.... No da się z tego wyżyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 No rowki to niby są:P Ale tylko miejscowo, reszta jest jak płaskowyże w Andach............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Deska---> :) Zajrzyj proszę... Może Ty mi coś poradzisz.... ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3669549 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marc Napisano Styczeń 30, 2008 jestem deską przegrałam życie skad jestes? zastanawiam sie czy te 2 tysiaki starczylyby mi na dojazd do Ciebie 2-3 razy w tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielonooki koziołek Napisano Styczeń 30, 2008 widzę że na forum dyskusyjnym dla kobiet nie brakuje także męskich prostytutek :P :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Właśnie... Jak nisko trzeba się cenić, żeby za te 2 tysiące rąbać drewno:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielonooki koziołek Napisano Styczeń 30, 2008 Nie tylko rąbać ale i rżnąć!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Tragedia, zielonooki:P Jesteś sprzedajny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marc Napisano Styczeń 30, 2008 deska zdecyduj sie, chcesz być przerżnięta czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielonooki koziołek Napisano Styczeń 30, 2008 Po tym co mi zrobiła zielonooka sarenka już mi wszystko zwisa.... Przeczytajcie sami: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3669549 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka chucky 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Panowie, wchodzicie kompletnie w ciemno, bez zbadania warunków zamówienia. Deska to jedna, płaska OK, ale to są warunki brzegowe materiału. A gdzie warunki usługi ? Co za amatorzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Styczeń 30, 2008 laleczko - Simon Moll nie miał takich dylematów :P "Ruchać, yebać nic sie nie bać" to jego hasło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dolas Napisano Styczeń 30, 2008 nie plac zadnemu zigolakowi zainwestuj w operacie plastyczna!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Styczeń 30, 2008 laleczka----> A nie słyszałaś takiego powiedzenia \"potwór nie potwór byle miał .... otwór\" ?? :D:D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale fajny topik Napisano Styczeń 30, 2008 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka chucky 0 Napisano Styczeń 30, 2008 wibrator ciut tańszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Tak, ale wibrator nie podrapie mnie po plecach i nie uda mi sie go wygonić o 6 rano po zakupy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka chucky 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Deska, Ty chcesz męża czy usługę seksualną ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbieracz drzazg Napisano Styczeń 30, 2008 przelew czy gotówka:D płatne z góry czy po miesiącu? wystawiasz fakturę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marc Napisano Styczeń 30, 2008 mam 2 wolne dni w przyszłym tygodniu zdecydowalas sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anetka007 Napisano Styczeń 30, 2008 tak trudno kogoś znaleźć ??? w moim otoczeniu nawet najgorsze brzydule mają partnerów do seksu... zakreć tyłeczkiem i napewno znajdziesz kogoś... a co do Twoich piersi... ważne czy jesteś szczupła, czy masz kobiecą figurę.. czy masz fajny tyłeczek... piersi nie są aż takie ważne... chyba przesadzasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adrian878 Napisano Styczeń 30, 2008 zgadzam się... ważniejszy jest tyłeczek, piersi to sprawa drugorzędna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach