Gość Adrian878 Napisano Styczeń 30, 2008 a tak w ogóle... czemu nie zrobisz sobie operacji ??? w Gdańsku, w klinice u dobrego profesora operacje powiększenia kosztuje tylko 6 tys... bezpiecznie, tak jak chcesz.. bez obaw... i zaczniesz nowe życie... czemu nie zaryzykujesz ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Ludzie, nie widzicie, ze to nie jest powazny temat?:o Gdybym sobie chciała zrobić operację, to bym zrobiła. Ale nie mam zamiaru robić żadnej operacji plastycznej. A gdybym miała, to zaczęłabym od szpetnego ryja Poza tym po co mi usługi seksualne?:O jestem bardziej oziębła niż lodowce na Alasce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdfd Napisano Styczeń 30, 2008 raz piszesz ze jestes oziebla innym razem ze cie rozsadza w kroku i musisz sie czesto masturbowac . Chyba sama nie wiesz czego chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Nic mnie nie rozsadza:p Chyba normalne, że ię ludzie masturbują, nie?:O Jeszcze tego brakowało, żebym się nie masturbowała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagłębiak 0 Napisano Styczeń 30, 2008 deska załóż topik: szukam napalonego i spragnionego seksu faceta - zobaczysz znajdziesz chętnych bez problemów no i 2 tysiączki zostaną w kieszeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Ale nie szukam takiego:( Już bym wolała, żeby po te zakupy skoczył, bo coś głodna jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdfd Napisano Styczeń 30, 2008 a na co on moze liczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Na to, że będzie mógł wysłuchiwać mojego marudzenia Oraz na ciepły obiad:D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Styczeń 30, 2008 praca nie dla mnie bo i do tego się nie nadaję ale może mam 68 lat i nigdy nie miałem dziewczyny się skusi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbert Napisano Styczeń 30, 2008 zbyt piekne by moglo byc prawdziwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 30, 2008 \"Adrian878 a tak w ogóle... czemu nie zrobisz sobie operacji ??? w Gdańsku, w klinice u dobrego profesora operacje powiększenia kosztuje tylko 6 tys... bezpiecznie, tak jak chcesz.. bez obaw... i zaczniesz nowe życie... czemu nie zaryzykujesz ??? \" Widać nie ryzykuje bo po co jak napisałem że mnie deski nie przeszkadzają.A jak chcesz to sam zaryzykuj i jej znajdź takiego:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ___hihi Napisano Styczeń 30, 2008 Deska, piszesz "Tak, ale wibrator nie podrapie mnie po plecach i nie uda mi sie go wygonić o 6 rano po zakupy" no i nie można wygonić wibratora ze śmieciami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka chucky 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Wygonić można, ale skubany nie wróci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach