Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Seks za 2 000zł miesięcznie

Polecane posty

Gość Adrian878
a tak w ogóle... czemu nie zrobisz sobie operacji ??? w Gdańsku, w klinice u dobrego profesora operacje powiększenia kosztuje tylko 6 tys... bezpiecznie, tak jak chcesz.. bez obaw... i zaczniesz nowe życie... czemu nie zaryzykujesz ???

Ludzie, nie widzicie, ze to nie jest powazny temat?:o Gdybym sobie chciała zrobić operację, to bym zrobiła. Ale nie mam zamiaru robić żadnej operacji plastycznej. A gdybym miała, to zaczęłabym od szpetnego ryja:classic_cool: Poza tym po co mi usługi seksualne?:O jestem bardziej oziębła niż lodowce na Alasce:classic_cool:🖐️

Gość dfdfd
raz piszesz ze jestes oziebla innym razem ze cie rozsadza w kroku i musisz sie czesto masturbowac . Chyba sama nie wiesz czego chcesz

deska załóż topik: szukam napalonego i spragnionego seksu faceta - zobaczysz znajdziesz chętnych bez problemów no i 2 tysiączki zostaną w kieszeni.

Gość dfdfd
a na co on moze liczyc?

Gość vbert
zbyt piekne by moglo byc prawdziwe

\"Adrian878 a tak w ogóle... czemu nie zrobisz sobie operacji ??? w Gdańsku, w klinice u dobrego profesora operacje powiększenia kosztuje tylko 6 tys... bezpiecznie, tak jak chcesz.. bez obaw... i zaczniesz nowe życie... czemu nie zaryzykujesz ??? \" Widać nie ryzykuje bo po co jak napisałem że mnie deski nie przeszkadzają:classic_cool:.A jak chcesz to sam zaryzykuj i jej znajdź takiego:P.

Gość ___hihi
Deska, piszesz "Tak, ale wibrator nie podrapie mnie po plecach i nie uda mi sie go wygonić o 6 rano po zakupy" no i nie można wygonić wibratora ze śmieciami :)