Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DQDED

Pomocy wyslanie paczki!!!

Polecane posty

Gość DQDED

Wymiary paczek pocztowych Gabaryt A MAKSIMUM Suma długości i największego obwodu mierzonego w innym kierunku niż długość - 3000 mm, przy czym największy wymiar nie może przekroczyć 1500 mm MINIMUM Wymiary strony adresowej nie mogą być mniejsze niż 90 x 140 mm, z tolerancją do 2 mm Przy czym: * GABARYT A to paczki o wymiarach: MINIMUM - wymiary strony adresowej nie mogą być mniejsze niż 90 x 140 mm, MAKSIMUM - żaden z wymiarów nie może przekroczyć: długość 600 mm, szerokość 500 mm, wysokość 300 mm. * GABARYT B to paczki o wymiarach: MINIMUM - jeśli choć jeden z wymiarów przekracza długość 600 mm, szerokość 500 mm, wysokość 300 mm, MAKSIMUM - suma długości i największego obwodu mierzonego w innym kierunku niż długość - 3000 mm, przy czym największy wymiar nie może przekroczyć 1500 mm. GABARYT B MAKSIMUM Suma długości i największego obwodu mierzonego w innym kierunku niż długość - 3000 mm, przy czym największy wymiar nie może przekroczyć 1500 mm MINIMUM Wymiary strony adresowej nie mogą być mniejsze niż 90 x 140 mm, z tolerancją do 2 mm Przy czym: * GABARYT A to paczki o wymiarach: MINIMUM - wymiary strony adresowej nie mogą być mniejsze niż 90 x 140 mm, MAKSIMUM - żaden z wymiarów nie może przekroczyć: długość 600 mm, szerokość 500 mm, wysokość 300 mm. * GABARYT B to paczki o wymiarach: MINIMUM - jeśli choć jeden z wymiarów przekracza długość 600 mm, szerokość 500 mm, wysokość 300 mm, MAKSIMUM - suma długości i największego obwodu mierzonego w innym kierunku niż długość - 3000 mm, przy czym największy wymiar nie może przekroczyć 1500 mm. A JA MAM PACZKE 31 CM NA 20 CM to kurwa jaki gabaryt mam A CZY B?

Gość DQDED
NIE MąDRALO WYSOKOSć MAM 9 CM!!PRZEMąDRZAłY I NAJMADRZEJSZY GOSCIU NA SWIECIE!!ZAPOMNIEłEM PODAC!

Gość DQDED
BUUUUUUUUU, A JAK JESTES TAKI MąDRY I wszechinteligentny, to prosze odpowiedz, bo łatwo mowic tłuku!

Gość DQDED idiotka
tak mam !!skoro wiecie czmeu nikt, dotad nie napisał, w jakich gabarytach A czy B miesci sie moja paczka? nierozumiem sformułowania "Suma długości i największego obwodu mierzonego w innym kierunku niż długość - 3000 mm, przy czym" jaki to jest inny kierunek niż długosc?i czemu inny kierunek niz długosc?

Gość ja akurat rozumiem

Gość Ja mysle ze
A

Gość DQDED idiotka
w tym , ze nadal nierozumime MAKSIMUM "ma długości i największego obwodu mierzonego w innym kierunku niż długość - 3000 mm, przy czym największy wymiar nie może przekroczyć 1500 mm"jakos dziwne sformułowane zmyliło mnie, nie kazdy jest taki inteligentny jak Ty "no to w czym problem idiotko", a forum jest po to by pytac, kto pyta nie błądzi, przynajmniej sie nie wstydze przyznac, do niewiedzy, a to niełatwa sztuka, mogłam udawac, ze wiem i nie pytac was.. dziekuje za taka pomoc, gdzie musicie sie dowartosciowac, piszac obcej osobie proszacej o pomoc"tłuk, idiotka",..ładne epitety !!chciałbym zobaczyc, czy wy tez we wszystkim sobie radzicie i wszystko rozumiecie, z matmy jestem kompletnie ciemna!!!