Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aat 69

nie wiem co otym myslec? ciąza, czy nie?

Polecane posty

Gość Aat 69

Ostatnia miesiączka wystąpiła u mnie 14.11. 2007r.mój cykl trwa 31 dni.Tydzień po oczekiwanej miesiączce zrobiłam test- wynik był negatywny. 3 dni temu poszłam do ginekologa,bo miesiączki jak nie było tak i nie ma. Pierwsze co powiedział,że nie mam żadnego zapalenia. Jeśli jestem w ciąży, to już napewno nie w 10 tyg.Wspomniał,że mam delikatnie macice zamkniętą. Wysłał mnie na badanie USG,o ono jest za miesiąc. Kazał zrobić znowu test- robie go w piątek. Aha powiedziałam,ze mnie 3 dni przed wizytą u niego bolał brzuch jak na okres- to powiedział,że może dostanę. Dziwnie się czuję- mam coś dziwnego. Jajniki mnie nie bolą tylko tak czuję jak by mnie coś łaskotało. Co o tym sądzicie? proszę o jakąs modrą odp. dziękuję

Aat zlituj się, na prawdę nie musisz pisać 5 postów, teraz zewsząd zbieraj odpowiedzi. W jednym dałam Ci odpowiedź. Szukaj szukaj ;)

Gość Aat 69
sorki To dla mnie ważne, chodzi mi co sądzicie o tym co lekarz mi powiedział?

Gość do jasnej cholery
zrob test i nie troluj na forum

NIKT z nas nie powie ci więcej, niż sama wiesz.Po prostu zrób test.

Gość boże
zrób ten cholerny test

Gość no tak....
od listopada nie masz miesiaczki i dopiero teraz poszlas z tym do lekarza? :O trzeba bylo pomyslec wczesniej, cos sie dzieje ze nie ma okresu, ale to nie koniecznie musi byc ciaza...