Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kulturka12

jaki żel durexa uzywacie?ktory jest najlepszy...

Polecane posty

Gość bnbn/
niebieski...dla mnie super,bo rozowy sie klei i jest jakis za slodki :D

Gość bnbn/
jesli lubisz smak miety,to polecam....aaaa i tak fajnie najpierw chlodzi i potem rozgrzewa ;)

Gość tyhh
nie polecam ten co ma cos w nazwie "dreszczyk emocji" piecze po nim :P ale po paru minutach przechodzi ale potem wysycha i tyle z tego :P

a ja uzywam ky jelly. jest super, nie wysycha i nie ma zadnych udziwnien. o udziwnienia do ktorych jest mi potrzebny sama sie staram :-D

Gość fffffffff
ja mam ten miętowy i piecze:( czerwony najlepszy chociaż bardzo słodki

Gość ekonomka
ja mam czerwony rozgrzewajacy ale jakos mnie po nim nie porwalo.. kiedys mialam ten KY i byl ok. nawet smak do przyjecia :P

Gość Pewna_Panienka
Czerwony rzeczywiście rozgrzewa.Troszkę też na początku piecze. Ale przechodzi. Ale moj facet przy nim odleciał^^ No i mi nic nie wysycha. :D

Gość NA POPRAWE HUMORKU
wiec wytlumaczkie kiedy ten zel uzyc przed gra wstepna czy dopiero przed wlozeniem penisa bo nie bardzo kumam i wlas´nie ktory?

kiedy uzyjecie zelu to juz zalezy tylko od Was. moze byc uzywany podczas gry wstepnej, jak i podczas stosunku. tylko pytanie: ktory jest wedlug was godny polecenia?

oprocz tego zele sa doskonalym rozwiazaniem jesli macie problemy z suchoscia podczas stosunku

Gość Onqq
Dla mnie jest najlepszy PJUR MEN Lubrykat ostatnio kupiłem PJUR WOMEN to żonka mówi że piecze a MEN jest super bardzo śliski, nie wysycha i jest bardzo wydajny. POLECAM

Kupiłam z moim facetem fioletowy z aloesem ale on tylko nadaje poślizgu, jaki faktycznie polecacie, który jest wart wydania pieniędzy? Który faktycznie urozmaici nam doznania?