Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka MM

SPOKOJNA STUDENTKA SZUKA POKOJU DO WYNAJECIA W KRAKOWIE DO 200ZL!

Polecane posty

Gość Studentka MM

Witam! Zwracam sie z prosba o kontakt ze mna w sprawie wynajecia pokoju w Krakowie ( moze byc blisko centrum, a takze ul. Batorego)za cene gora do 200zl. Jestem spokojna, uczciwa, niepalaca dziewczyna, nie jest dla mnie problemem ugotowac obiad, czy posprzatac, zrobic zakupy. Wiem ,ze moze licze na cud, ale sytuacja finansowa nie jest najlepsza i stad ta prosba. Dziekuje. Moj email: lovesun@interia.pl

Gość mezalians3
chyba faktycznie liczysz na cud. Albo prezentujesz szczyt naiwności

Gość Studentka MM
slucja, wole sie zapytac, to nic nie kosztuje, a moze sie uda, moze ktos kto ma malo czasu na robienie zakupow, moze sie odwazy odpowiedziec.

Gość Studentka MM
*sluchaj mialo byc

Gość napalony pan z krakowa
a oferujesz jeszcze jakieś usługi ;)

Gość za 200 zl
?????????????????????????????????????????/

Gość Za 200 zł to tylko tak ...
... że wynajmujesz mieszkanie i dostawiacie tam kilka łóżek piętrowych i materacy - tak, że w trzypokojowym mieszkaniu żyje 15 osób. To daje pięć osób na pokój: dwie na łóżkach, jedna na podłodze na materacu. Wtedy uzyskasz taką cenę. Druga możliwość: pokój jako sponsoring. Nie muszę mówić, co to oznacza... Trzecia możliwość - akademik. Ale o tym trzeba było wcześniej pomyśleć.

Gość studentkamm
wlasnie jestem w akademiku. place 250 zl za miesiac przebywajac wsrod 2 panienek, i wsrod karaluchow. mam dosc, mam dosc! chce normalnie zyc!

Gość Diancia 23
tu napewno nic nie znajdziesz. ogłoś sie tam gdzie są wynajęcia. Jak juz to za 250-300 Ci wynajmą

Gość studentkamm
za rady typu sponsoring dziekuje!

A no właśnie, jeślibyś robiła za nieoficjalną służbę / pokojówkę, to jest to możliwe. Albo za niańkę.

Gość studentkamm
kurcze, niektore komentarze to az sie wymiotowac chce.moglibyscie sobie darowac:/

Tylko że z tą niańką to pewnie nie przejdzie jeśli studiujesz na dziennych. Raczej pisz w ogłoszeniu, że zrobisz wszystko w domu: obiady, sprzątanie, czyszczenie kibla, itd. Poniżające w chooj, ale tylko tak możesz dostać pokój za taką cenę.

Gość studentkamm
Mogę też się oddać jakiemuś przystojnemu panu, ale tylko raz w tygodniu. No i wtedy pokój chciałabym już bez opłat...

Gość studentkamm
wpis u gory nie moj:/

Gość studentkamm
Proszę, zrobię to nawet ustami waszemu psu, tylko dajcie mi ten pokój! 🖐️

Gość studentkamm
jeju, przeciez jak sie mieszka z innymi studentami to jest taniej ehhh.

Deska - może jej się udać, o ile będzie robiła za \"wynieś, przynieś, pozamiataj\". Na całym świecie w co bogatszych domach zatrudnia się pokojówki, więc w Polsce popyt na takie osoby też na pewno istnieje. W dodatku mówimy tu o darmowej pokojówce, która koszty swoich opłat pokryje, za którą nie trzeba płacić ZUS-u, itd. Ale warunek jest jeden: musi się na to zgodzić.

Gość a ja myślę że to jest realne
musiałabyś tylko znaleźć jakąś starszą osobę, która potrzebuje pomocy w stylu: ugotowac , posprzątać i zrobic zakupy i miałaby wolny pokój. tylko, że takiej osoby to nie ma co szukać w internecie...

Gość studentkamm
ja jestem tolerancyjna, nie zalezy mi na imprezach, zalezy mi na CISZY i SPOKOJU!

Gość pewnie że jest realne
Ile jest starszych, samotnych osób, do których pielęgniarka środowiskowa zagląda raz dziennie? Sporo... Popyt na pewno jest.

No nie wiem:O Nikt przy zdrowych zmysłach nie zatrudni sobie jakiejś małolaty, żeby 24/dobę ślęczała mu nad głową:O Służba, o ile się ją ma, to albo mieszka w oddzielnym domku, albo ma oddzielne wejście, własną łazienkę, własny kąt w domu. A jak ktoś potrzebuje służby, która z nim mieszka, to zazwyczaj nie studentów, bo taka osoba musi być cały czas pod ręką (np. w przypadku dzieci, czy chorych starszych osób, opieki nad zwierzętami, sprzątania wielkiego domu). W przeciwnym wypadku po prostu zamawiasz sprzątanie 1-2 razy w tygodniu i masz spokój. Chciałabyś, żeby obca osoba z Tobą mieszkała?:O

Gość pewnie że jest realne
truskawkowa poziomka - ale Ty nie robisz nic dla właścicieli tego pokoju, a my tu dyskutujemy o darmowej służbie.

Gość studentkamm
DARMOWA SLUZBA-podoba mi sie to hehe. no ale jak wczesniej pisalam moge np sprzatac, robic zakupy, niekoniecznie byc 24 g/ dobe z taka osobA.

Deska - ochroniarz, o ile się go ma, to pracuje w porządnej agencji, zna krav-magę, jest młody i z zawodu był wcześniej policjantem lub żołnierzem. A w praktyce są to często albo dziadki z grupą inwalidzką, albo łysole w dresach. Mieszkamy w Polsce, cena ponad wszystko ;-) Jak dziewczyna za siebie zapłaci, a przy tym przez większość doby będzie pomocna, to jak najbardziej znajdzie chętne osoby. U mnie na osiedlu nawet kobieta z Ameryki dzwoniła po ludziach, żeby znaleźć opiekuna dla jakiejś starszej osoby ze swojej rodziny - oczywiście jak to w takich sytuacjach bywa, najlepiej za darmo :P A ona to właśnie proponuje.