Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisunia26

dluuugi na max orgazm!!!!!

Polecane posty

Gość kisunia26

to cos niesamowitego,przezylam cos czego nie da sie opisac.probowal ktos?? mowie o Popersk-to nie jest narkotyk (chyba) bo jest legalnie sprzedawany w sex-shopach w czechach. kupilismy z chlopakiem..poprostu uczucie nie do opisania. bierze sie troszke na palec tego proszku i wacha przed stosunkiem. orgazm 1o razy intensywniejszy i wogole nie do opisania

Gość kisunia26
nikt nir probowal oprocz mnie??

Gość fata morganaaa
a co to???? chetnie bym sprobowala... napisz cos wiecej o tym specyfiku :)

Gość kisunia26
nazywa sie popersk kupuje sie go w sex-schop- ja kupilam w czeskiej pradze w polsce jest niedozwolony wiec chyba nikt nie probowal ale odlot niesamowity

Gość fata morganaaa
ale o co z tym chodzi??? tzn wdychasz to tak??? i czujesz sie jakos zamotana np jak po gandzi. czy czujesz sie normalanie tylko sex jest lepszy???

Gość fata morganaaa
qcze wiesz co na googlach nic o tym popersku nie ma. napewno tak to sie pisze????

Gość kisunia26
raczej napewno tak sie pisze teraz nie moge sprawdzic bo jestem w pracy ale jutro moge dac znac. nie wiem na jakiej zasadzie on dziala tzn,jakie ma skladniki ale poteguje doznanie orgazmu,wydluza nie wiem czy da rady to w slowa opisac. po orgazmie z poperskiem lezysz z partnerem z godzine bez ruchu bo nie macie sily na nic, taki odlot :)

Gość fata morganaaa
łeeeeeee super. tez bym tak chciala.... czyli wdychamy poperska oboje?????? aha i napisz mi jeszcze czy masz faze jak po gandzi tzn czujesz ze ci jest dobrze samo w sobie itp. czy nic nie czujesz w glowce ale udziela sie dopiero podczas sexu??? aha i kasiunia sprawdz ta nazwe prosze:)

Gość fata morganaaa
kasiunia znalazlam. pepiczki ta nazwe poprostu zpepizowaly. to sie nazywa poppers :) napisz cos jeszcze o tym. jak sie czulas podczas sexu itp

Gość ellwen
a nie pisze się poppers?

Gość kisunia26
samo w sobie tez sie czuje,troche jak na gandzi ale inaczej. nie wiem jak dokladnie to dziala. dam jutro znac

Gość fata morganaaa
cos mi sie wydaje ze ten popersk dobry na glowe nie jest... :/

Gość kisunia26
wlasnie poppers, dokladnie dzieki

Gość kisunia26
ja dopiero raz wzielam, ale chyba rzecz jasna ze nie podczas kazdego stosunku nalezy go brac bo na glowe w takich ilosciach wszystko moze zaszkodzic

Gość ellwen
źle wkleiłam link wiec kopiuje to co tam pisze W ten sposób określany był kiedyś azotan amylu, afrodyzjak sprzedawany m.in. w sexshopach. Kiedy został wycofany z Polski i krajów zachodnich, w sexshopach pojawiły się azotan izobutylu i (rzadziej) azotan propylu. Obydwa środki mają postać jasnożółtej cieczy. Są zwykle w małych buteleczkach, a czasami w szklanych fiolkach. Te fiolki, kiedy się je łamie, "klikają" (stąd nazwa poppers od angielskiego dźwiękonaśladowczego czasownika "to pop"). Zażywanie poppersa polega na wdychaniu oparów substancji znajdującej się w buteleczce. Powoduje to zwiotczenie mięśni, zawroty głowy, podwyższenie tętna i rozszerzenie naczyń krwionośnych. Po dłuższym wąchaniu pojawiają się bóle głowy, może dojść do uszkodzenia nerwu wzrokowego, zaburzeń pracy jelit, wymiotów, utraty orientacji lub przytomności, a u osób z chorobami serca lub wątroby nawet do śmierci. Preparat jest silnie żrący, dlatego nie może mieć kontaktu ze śluzówką lub skórą, bo powoduje groźne oparzenia. Nie może być też łączony z innymi lekami. Często stosowany może uzależnić psychicznie.

Gość fata morganaaa
wiesz co kasiunia. poczytaj lepiej o tym w necie. sprawdz sklad tego poppersa i poczytaj czy to nie jest niebezpieczne... ja to sparwdzam wlasnie bo mnie zaciekawilas tymi doznaniami podczas sexu ale balabym sie zastosowac chyba to.... :)

Gość kisunia26
no to byl to moj chyba ostatni raz z poppers-kiem :( ale mowie tylko co przezylam.bylo warto raz sprobowac. i nie wiem dlaczego ale ja mialam w proszku nie w plynie:(

Gość fata morganaaa
raz nie zaszkodzi-miejmy nadzieje.... ale moze wiecej lepiej tego nie probuj... czytam wlasnie ze to wycofali z sexshopow w polsce i zach europie---widocznie mieli powody.. teraz mozna to kupic z latwoscia w necie.... no i podobno homosexualisci tego uzywaja bo miesnie sie rozluzniaja.... :)

Gość pipipiiiii
ja to tez bralam:D fajnie fanjie:D ale glowa pozniej boli:/