Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flower by kenzo

kapusta kiszona zakazana???

Polecane posty

Gość flower by kenzo

ja wcinam kapuste kiszona ze smakiem. strasznie mi teraz smakuje, mniam. poza tym mam po niej mniejsze mdlosci. a tu nagle ktos mi powiedzial, ze nie powinnam jej jesc, bo w wyniku kiszenia zachodza szkodliwe procesy... wierzyc w to???

Jasne bla bla juz nie moge sluchac i czytac tego czego nam jesc w ciazy nie wolno!!!!wolno wszystko jesc procz miesa surowego i wszystko pic procz alkoholu!!!!

moje zdanie jest takie: Jemy to, na co mamy chec, ale oczywiscie z umiarem. Miejmy swiadomosc tego, ze nie wszystko jest zdrowe jakby sie moglo wydawac. Kapusta kiszona jak najbardziej, ale tez z pewnego zrodla, bo niektorzy producenci dodaja ocet, zeby byla bardziej kwasna. Oczywiscie ja bym jeszcze do tego miesa surowego dodala surowe ryby i sery plesniowe, ale najlepiej zapytac lekarza. Ja jestem zwolenniczka umiaru i zdrowego rozsadku.

Jedzcie dziewczyny wszystko , na co macie ochotę, mleko i przetwory mleczne.Wapń, potas,magnez to jest to, czego nie powinno zabraknąć. Jadłam i kapustę kiszoną i ogórki wszelakie. A dzieciaki zdrowe.

Gość gość
bzdur nie sluchaj