Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga...

KRUSZACE SIE WŁOSY!!!!!!!!!!!

Polecane posty

witam odkad pamietam zapuszczam wlosy a one jakby staly w miejscu tzn widze ze rosna bo mam odrosty a jestem jasna blondynka po farbowaniu a dlugosc wlosow ta sama i wtedy uswiadomilam sobie ze one poprostu sie wykruszaja!!!!!!!! zainwestowalam w kosmetyki kerastase vite ciment widze ogolna poprawe wlosow ale to jeszcze nie to czy ktoras z was ma ten sam problem a moze sprawdzone sposoby pozdrawiam

Gość proponuje Ci
... jesc taka salatke z grejfruta, zmieszana ze skrzypem polnym suszonym. Jesc taka "papke" na czczo, jak sie obudzisz rano. Przygotuj ja sobie wieczorem najlepje, zeby to wszystko dobrze sie "przejadlo". Nie jest zbyt apetyczna, ale po dwoch tygodniach jej jedzenia wzmocnily mi sie paznokcie i wlosy. Polecila mi ja pani w drogerii. Poza tym, jesli nie lubisz takich salatek, mozesz sobie kupic po prostu skrzypowite i ją łykać. Musisz po prostu dostarczyc swoejmu organizmowi od wewnatrz tego, czego potrzebuje :) Powodzenia :) P.S. TEz zapuszczam wlosy, wiec wiem co mowie ;)

Gość ale ciołki z ludzi
włosy maja genetycznie zakodowaną długośc do której rosną jeśli zawsze miałaś włosy długości do ramion to żadna odżywka czy tabletki nei sprawią że włosy urosną Ci nagle do pasa bardzo rzadko podcinam włosy a i tak rosną jedynie do bioder teraz podcinam włosy średnio co pół roku, tak by siegały tylko do pasa, kiedyś w ogóle ich nie skracałam i też dłuższe nie rosły

Gość Co za bzdury!!!!!!!!!!
To bzdura że długość włosów jest określona w genach. Póknij się w główkę!!! W genach jest rodzaj włosa i ile ich jest ale nie ile mają rosnąć. To tylko kwestia pielęgnacji!!! Ja sama kiedyś nie używałam prostownicy i były dłuższe a teraz gdy prostuję czy suszę suszarką ciągle się kruszą na końcach i nie mogę ich zapuścić!!! BZDURA BZDURA BZDURA!!!

Gość do ale ciołki z ludzi
wybaczymy ci boś pewnie daun