Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallaaaaa

Aborcjaa

Polecane posty

Gość lallaaaaa

14.12 mialam dokonana aborcje,ale w panstwie w ktorym jest to legalne. od tego czasu nie mam okresu,wogole po calym zabiegu mialam tylko troszeczke.slyszalam ze to normalne ze,powinnam dopiero po 6 tyg dostac.czy tak jest??odpisujcie

Gość nie chce byc
niemila ale to jest temat ciaza, porod, macierzynstwo i wychowanie dzieci. wiec raczej z aborcja to Ty sie trzymaj z daleka tu!

Gość adjg
ile placilas?

lallaaaaa - moja wyczekiwana ciaza obumarla w zeszlym roku wiec zjezdzaj zdziro na inne forum a nastepnym razem zamiast rozkladac nogi wypij szklanke zimnej wody!!!!

Gość Justynka123456
Tu gadamy o wychowywaniu dzieci,a nie jak je ZABIJAĆ, wiec zjezdzaj szmato

Gość plusik
spadaj stąd ty morderczyni

nie tak ostro dziewczyny ja uważam że tego typu spawy są decyzją tylko i wyłącznie kobiety której to dotyczy i nic nie ma tu do rzeczy że inna poroniła zamiast wyzywać kogoś od zdzir lepiej się zastanowić dlaczego osoba zdecydowała się na aborcję nie każdemu jest w życiu różowo ludzie dorośli uprawiają sex nie tylko po to żeby mieć dziecko i nie jedna osoba wpadła mimo zabezpieczeń nie ma to jak kogoś oceniać

Gość plusik
dlatego że nie wie co to antykoncepcja nie broń jej

Gość vehn x
Co tak na nia najezdzacie.Ja takze mogłąbym na nie jedna z was najechac ,bo przewaznie wasze ciaze nie sa planowane tylko to zwykła wpadka,wiec wypad zdziry poczytac o palnowanym macierzynstwie a nie sie wymadrzac

ike - prosze cie przestan!!!:(Dla mnie osoba dorosla tak sie zabezpiecza by nie\"wpasc\"a jesli juz wpadnie to powinna urodzic dziecko i zostawic je w szpitalu komus kto je pokocha jak wlasne!!!Dla mnie zycie zaczyna sie z chwila poczecia ZYWY CZLOWIECZEK.Jak zamordujesz z zimna krwia dorosla osobe to dostajesz dozywocie jak zabijasz malenstwo bezbronne to zostajesz uniewinniona!Jesli byla na tyle dorosla zeby rozkladac nogi przed facetem to powinna byc dorosla do konca i brac odpowiedzialnosc za to co robi!

Gość plusik
taki jeszcze sie wszytskim na forum chwali ze zabiła swe dzieciątko ze wyrywali mu rączki nózki a ona sie cieszy ot cała odpowiedzialna suepr kobieta

Gość kaska111
No a przede wszystkim taki temat chyba raczej nie ma miejsca na tym forum..

Gość vehn x
a co was obchodzi czy ktos miał aborcje idiotki jedne ,patrzcie sie na siebie

Gość plusik
wehn nie ublizaj dobrze i zajmij sie swoimi sprawami

Gość vehn x
to wy sie zajmijcie swoimi sprawami,autorka zapytała o cos a wy ja od razu wyzywacie i ty uwazasz z,e zajmujesz sie swioimi sprawami.Nie lubie ludzi ktorzy w czyjes zycie sie mieszaja

Gość to Ty masz pecha
bo zadnej z tych Twoich "ciazy" nie donosilas... no tak usunac ciaze swiadomie to nie mozna, ale zachodzic w kolejne ciaze i tracic je raz po razie to mozna?

Gość Wiganna P
wy się zajmijcie swoimi sprawami i jak nie macie nic do powiedzenia w temacie aborcji to wypad moherowce, i nie pisać tu o ubliżaniu bo same zaczęłyście zdziry

Gość vehn x
jezli do mnei było z ta ciaza niedonoszona,to informuje,ze moja ciaz była planowana i donoszona i nigdy nie przyszło mi do głowy aby wyzywac kobite ktora usuwała ciaze,tak samo nie interesuje mnie jak dziewczyna wpada ,ale czytajac wasze przemadrzenia nie moglam wytrzymac i napisałam to co napisałam.Zajmijcie sie waszym zyciem i waszymi dzicmi,nie do was nalezy ocena postepowania autorki

Gość no jak ci dobze...
...i w malzenstwie no i jeszcze planowana... ha ze ze smiechu zaraz padne... ty cudowna babo, nie gadaj tyle bo moze za niedlugo tez wciaze nieplanowanie zajdziesz i co w tedy???? Och przepraszam zapomnialam ty jestes mezatka haha wiec zaden problem ty na wrzystko mozez sobie pozwolic no co niemam racji haha Nie czepiaj sie ona taka glupia jak ty nie byla i sie zaraz nie ochajtala haha tylko bo w ciaze zaszla ach a jak chcesz mi napisac ze jestem debilka itd. to ja ci juz zaraz odpisze ze sama nia jestes ;)

Gość mantodea to do ciebie bylo

Nie denerwujcie się dziewczyny:) Ta idiotka codziennie zakłada ten sam topik, tylko po to żeby was zdenerwować:O

Gość to Ty masz pecha
a czy Ty vehn x pisalas cos o niedonoszonej ciazy w tym temacie i o tym ze ktos ma pecha? bo chyba nie...

Gość oczom własnym nie wierzę
mantodea ----------> wspolczuje Twoim dzieciom, ze mają taką matkę :O I zanim kogos wyzwiesz od zdziry to sie zastanow czy masz ku temu powody aby komus ublizac ! Bez wzgledu na to, co kto zrobil powinien byc traktowany z powaga . Jedynie co Ci mogę radic to unika wypowiedzi na tematy ktore Cie nie dotyczącą !!!!! A tak na margiinesie Matka mojej kolezanki tez tak wyzywała nasze wspolne znajome, ktore po roku os slubu nie mialy dzieci... A to ze puszczalska, ta wyszla za mąz nie ma dzieci bo to dziwka i się skrobała....az przyszla kolej na jej coreczke ......urodzila dziecko dopiero po 6 latach od slubu , powod ? Nie mogła zajsc w ciazę ze względu na budowe specyficzną jej narzadow ..ble bleee...... i co ? Ciekawa tczy tez ja wtedy wyzywala od dziwki ?Peweie tez się skrobala ?? !!! Kurwa jak czytam te wasze pouczania, obrazy to mnie mdli :O Dobrze ze dziś tlusty czwatek i mam na osłode pączki ;)

Uważasz, że pisanie na TYM forum o problemach po aborcji jest na miejscu?:O Pomijam moralne aspekty sprawy, to nie jest miejsce na takie pytania. Od tego jest lekarz ginekolog a nie kafeteria:O Dodam jeszcze, że to wstrętna prowokacja umieszczana na większości działów...

Gość to daj mi tez jednego

No jesli ktos jest moherowym beretem bo jest przeciwny aborcji to gratuluje poziomu malo tego napadanie na przeciwniczki aborcji nalezy na tym temacie do jednej i tej samej osoby!:)Po za tym najpierw wyszlam za maz potem urodzilam pierwsze dziecko a porownywanie PORONIENIA do aborcji no coz zostawiam bez komentarza....

mantodea ja cie cenie za twoje wypowiedzi ale tutaj troszke przesadzasz nie kazda kobieta ktora uprawia seks robi to w celu posiadania potomstwa fajnie ze twoje dzieci byly planowane, ze masz meza i generalnie szczesliwa rodzine:) tylko wiesz, moze autorka tego nie ma nie wiemy dlaczego zdecydowala sie na aborcje moze zostala zgwalcona? poza tym moim zdaniem nie jest lepsze zostawienie dziecka w szpitalu ja bym sobie rady nie dala, co chwile bym myslala czy ma co jest, czy nie placze, czy jest ubrane, itp:(

fajna madchen - uprawiajac sex liczysz sie z tym ze mozesz zajsc w ciaze???po drugie ZAJSCIE W CIAZE KTORE JEST WYNIKIEM GWALTU I ABORCJA W ZWIAZKU Z TYM JEST W POLSCE LEGALNA a laska wyraznie pisze ze wyjechala do innego kraju.Jak widzisz szczera jestem NIE PODSZYWAM SIE POD INNE NICKI "nie robie sie pomaranczowa"by wyrazic swoje zdanie.Co moglaby myslec DOJRZALA kobieta ktora zostawia swoje dziecko w szpitalu?"daje swojemu malenstwu szanse na dom pelny milosci gdzie bedzie mialo poczucie bezpieczenstwa i dobrobyt.."tyle ze kurcze po co rodzic przeciez figura sie po porodzie zmienia lepiej ZABIC:(Tak jak ktos napisal temat to prowokacja ja juz wyrazilam swoja opinie gratuluje tylko myslenia lasce ktora porownuje poronienie do morderstwa.