Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

__WYROK DLA OPRAWCY 9- LETNIE GO SEBASTIANA_______

Polecane posty

Gość ihaha

25 lat więzienie. SZOK! Taka bestia nie powinna już nigdy wyjść na wolność. Podciął temu biednemu chłopcu gardło, zadał rany kłute, a sąd uznał, ze to nie było ze szczególnym okrucieństwem. A oni jeszcze będą się odwoływać. W tym kraju prawo jest do dupy!

Gość oł maj gad
Na szczęście o wyrokach sądowych nie decydują użytkownicy kafeterii tylko niezawisły sąd.

Gość ihaha
czyli co- uważasz, ze moze jeszcze za dużo dostał?

Gość oł maj gad
Uważam, że nie znasz sprawy, nie znasz obowiązującego prawa i kierujesz się emocjami. Czasy kiedy o karze decydował lud minęły.

Gość ihaha
wystarczy mi to co wiem.

>wystarczy mi to co wiem. wolisz nie wiedzieć całej prawdy i żyć tym co ci podsuną media? a więc wolisz żyć w niewoli i nie wiedzieć jak to jest być wolnym i cieszyć się z tego co ci pan każe. tak, do tego mogliby doprowadzić ludzie tacy jak ty. pozdrawiam :)

Gość Ebenezer
Samo pozbawienie wolności to za mało!!! Ja bym mu dał dożywotnie kamieniołomy; dwa razy w tygodniu tortury i jakieś uciążliwe okaleczenie. (szkoda, że średniowiecznych tortur już się nie stosuje)

Gość oł maj gad
Ebenezer: Jesteś chory psychicznie.

Gość ihaha
Po prosty uważam, ze ktoś, kto dopuścił się takiego czynu, nie powinien już nigdy wrócić między ludzi.

Gość Ebenezer
Na przykład: Nacinanie skóry na plecach od karku do pośladków a potem zrywanie jej obcęgami :-D

Gość Ebenezer
Albo stopy w drewniane buty, które można jeszcze zmniejszać poprzez skręcanie łamiąc kości stopy. :-)

Gość ihaha
Ebenezer to nie jest topik do żartów

KS dla skurrwysyna. Jeszcze będę takiego luja utrzymywał z podatków, będzie za moje podatki jadł, pił..itd. Co do wypowiedzi oł maj gad Czasy kiedy o karze decydował lud minęły. A szkoda, bo te nasze sądownictwo nic tylko o chuuj roztrzaskać, wystarczy tylko spojrzeć ile spraw z naszego kraju trafia przed trybunał w Strasburgu :o

Gość Ebenezer
Coś w rodzaju koła młyńskiego, które napędza płynąca woda z tym że pod kołem zamiast wody jest palenisko. Przywiązany "klient" na dole się przypieka a na górze stygnie. itd

powinna być śmierć za śmierć...a teraz on pójdzie do więzienia i będzie miał wyprane,ugotowane dostęp do telewizji a nawet internetu bo teraz tak jest w więzieniach...i to ma być kara :o

Gość Ebenezer
"Nie do żartów..."? A co z takim sk...m zrobić? Może mu jeszcze wczasy na Majorce wykupić? To nie humanitarne ale gdyby wprowadzono za przestępstwa takie praktyki o jakich piszę to dam głowę, że przestępczość spadła by o 80%.

Gość ODRADZAM POŚCIEL

Gość przeciez wszyscy wiedza ze
polskie prawo jest chore... Zwyrodnialcow sie wypuszcza po paru latach dobrego sprawowania, a wsadza sie do wiezienia drobnych oszustow, czy jakichs innych prawie niewinnych ludzi :O A nawet calkiem niewinnych... To chore ale nic nie poradzimy :O