Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fighetta

Największa chamówa jaką zrobiłyście facetowi

Polecane posty

Gość fighetta

Wpisywać :D Oni nam ciagle sypia przykrymi tekstami, zdradzają, kłamią.. ale my też niejednokrotnie nie pozostajemy dłużne ;) Jakie "numery" macie na swoim koncie?? Ja dowiedziawszy się o klamliwych plotkach, ktore rozpuszczal na moj temat facet, z ktorym mialam krotki romansik.. przestalam sie cackac i rozpowiedzialam (prawda czysta to), ze ma małego (ok.10 cm na bacznosc :D) i ze fatalnie sie bzyka.. nie sklamalam, ale skoro on mnie nie oszczedza, to niech kutas ma za swoje !!

Gość pikaczupka
zdradziłam z najlepszym przyjacielem :P a niech ma za swoje :P

fighetaa kiepsko.....:D ja zrobilam duza hamowe....tak duza ze sie nawet na kafe do tego nie przyznam b by mnie tu chyba zamordowali:D zwlacza meska czesc:D

Gość fighetta
ha ha ha :D to napisz pozniej gdzies pod pomaranczem, bom ciekawa mega :D:D:D

spotykalam sie z gosciem i sie rozstalismy. ale w przyjazni, no moze to za duzo powiedziane ale bezzalu. jak sie gdzies spotkalismy to pogadalismy co tam slychac i takie tam, nawt kiedys do mnie na kawe wpadl. a potem poznalam mojego micha a tamten o tym wiedzial (tez mial panne). planowalam romantyczny wieczor dla misia i dla mnie a tamten w ten wieczor dokladnie napisal mi esa czy nie moglibysmy sie spotkac na seks!!! :-0 aha on wiedzial ze zaplanowalam cos na ten wieczor. no mowie wam co za swinia!!!! wiec postaralam sie o to zeby to mi nie zepsulo wieczoru a potem.... znalazlam jego dziewczyne (imie nazwisko) i do niej zadzwonilam i opowiedzialam wszystko i chcialam sie z nia spotkac zeby pokazac te esy zeby nie bylo ze klamie, - poszlam do niego do pracy poprosilam na zewnatrz i powiedzialam mu co o nim mysle a na koniec dostal w ryja!!!! tak to chyba tyle ;-)

Gość och glupio mi do dzis...
ja szczerze powiem ze do dzis mi szkoda tego chlopaka boghu winnemu. bylismy razem pojechalam z przyjaciolom na wakacje. na poczatki naprawde tesknilam pisalam dzwonilam. prosilam zeby przyjechal do mnie.chlop przez pol polski jechal do mnie. w dzien jego przyjazdu cos peklo i nie chcialam zeby przyjechal.ale bylo zapozno.najpierw biedny stal 2 godziny pod domkiem potem wposcilamgo. poszlysmy z kumpela umyc zeby -lazienki byly obok domkow.zamiast tam poszlysmy na balety biedny zostal w domku i nie wiedzial o co kaman. wrocilam na nastepny dzien i kazalam mu wracac. wrocil. ja sie super bawialm,po powrocie mowil ze wybaczy chcial byc ze mna ale ja nie chcialam...chamowa bez powodu i z wyrzutami

Gość minutka...
przelecialam najlepszego kolege mojego JUZ ex i na jego oczach dalam sie "zmaścic" temu koledze...... dobrze mu tak!

Gość sdfds
co to znaczy zmascic?

Gość minutka...
nauczyl mnie tego slowa ex.... wieśniackie nie?:) zmascic - pomacac, podotykac..... sory za debilne wyrazenie ale jak sobie o nim przypomnialam to od razu mi to slowo na mysl przyszlo.....:/ sory

wypasione słowo, słowo wywodzi się chyba od maści i namaszczenia :classic_cool: Jóźki z Mazur tak już mają :D

Gość minutka...
nie z mazur tylko z gor!:) a ja wiem z czego to sie wywodzi? nie jestem polonistka..... ja mam inne specjalizacje zawodowe:)

Gość minutka...
hehe........... a widzisz:) jo zem z gór:D dziołcha ino patrzać:P...... chyba nie znam gwary:/

Gość minutka...
no tak.... tylko iz ja pochodze nie dosc ze z gor to jeszcze z malej wioski kolo Nowego Sacza / nie podam dokladnego adresu:P:P:P:P/ a tu to kazdy zna gware lub choc trochce nia zalatuje..... a ja niestety/stety tak nie mam

Gość yeheheeh
pozdrawiam limanowa :D

Gość minutka...
hehe:) znam kilku ludzi z tamtad:P zdazylo mi sie pracowac z nimi przez piewien okres czasu.... z reszta z im sie nie zdazylo pracowac.....eh te swiatowe roboty:P

Gość minutka...
som som. ale tylko dla wytrwalych:P

Jarek--- jak Cie ktos kopnie w Twoj piekny tyleczek to sie to mzoe udac --sturlanie z gorki na pazurki :P

Arabi, męskie tyłeczki nie są piękne, a poza tym wolałbym się sturlać z własnej nieprzymuszonej woli :) A tak w ogóle to czemu Ty jeszcze nie śpisz? :P

Gość popieram....
nie sa ;)

Gość Posnaniak
minutka zeszmacił to się ten kolega...u mnie na osiedlu za takie coś by codziennie wpierdol dostawał....nie ma tak pięknej dziewczyny bym dotknął laskę kumpla......

no co Ty Arabi, ja chciałem być szarmancki :D ewentualnie mogę turlać się przodem i oczyszczać szlak z kamieniuf i drzewuf :classic_cool: