Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość care

postinor dou

Polecane posty

Gość care

hej jestem po raz pierwszy na tym forum i jesli zakladam nowy temat a on juz jest to z gory przepraszam , ale mam pytanie co moze znaczyc to ze po postinor duo nie wystapilo krwawienie jak pisalo w ulotce ze ma wystapic po paru dniach a wystapila normalna miesiaczka. Czy moge byc w ciąży?? prosze o opinie i z gory dziekuje.

na ulotce nie jest napisane, ze wystapi krwawienie, tylko, ze moze wystapic! a wiec jak mozna wywnioskowac- wcale nie musi... ulotka ulotka i jeszcze raz ulotka!

Gość madzikka
tez to bralam. wszytsko bylo ok ale to zalezy od organizmu, kazdy jest inny, wie sie nie martw!

dzieki za odpowiedzi. W sumie moze macie racje, ale nie wiem czemu , ale chyba sobie wmawiam ciąże i tyle bo czuje jak bym miała objawy ciąży ....... zauwazylam ze mi brzuch urosnol i jeszcze zgaga i jest mi niedobrze czasami po poslkach

Gość Kashmir77
Hej! Chciałam zapytac czy postinor duo działa tak samo jak wziete 3 tabletki antykoncepcyjne na raz i po 12 h znowu 3 ??? Bo tak słyszałam ze jest to samo działanie?!

Gość Kashmir77
Prosze o szybka odpowiedz bo mineło mi własnie 30 h od wpadki a lekarz nie chce mi przepisac postinor duo tylko mnie opierdzilił konkretnie a to była wpadka bo szczerze mowiac to nam gumka pekła a u nas w miescie jest tylko jeden gabinet!!! Nie wiem co robic pierwszy raz sie mi to zdazyło mam 19 lat i mature przed soba........ zawsze uwazalismy!!! A tak poza tym to Polska to jakies SREDNIOWIECZE!!!! Nie mozna tak dyskryminowac kobiet! Kazdemu moze sie to zdazyc tylko nie kazdy jest jeszcze na to gotowy!!!

Gość nie mam pojęcia
ale lekarz chyba nie może odmówić??? w końcu to nie aborcja.