Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim są....

Dlaczego tyle znieczulicy na forum??

Polecane posty

Gość kim są....

Dlaczego jeśli ktoś jest załamany,chce się wyżalić to jest atakowany przez innych???Może internet to jedyne miejsce gdzie moze to zrobić bo nie ma nikogo takiego w realu Są ludzie z forum którzy cierpieli lub cierpią a gdy chcieli o tym, napisać spotykały ich tylko wyzwiska:(

Gość zafrapowana poważnie
nie tylko wyzwiska , wielu pociesz i daje rady !

Gość kim są....
człowiek na krawędzi życia i śmierci nazywany jest tu idiotą,debilem itp a te forum to nie litery na ekranie tylko żywy człowiek z jego uczuciami

Ja bardzo Ci wspólczuję ale tego nie da sie zmienic zarowno w naszym zyciu sa niegrzeczni aroganccy chamscy ludzie jak i na forum sa też serdeczni zyczliwi mili i w zyciu realnym jak i tu Ja tez mam uczulenie na tych pierwszych taka sie juz urodzilam i tak mnie wychowano.

Gość kim są....
nie mozna szydzić z kogoś kto popełnił samobójstwo choćby ze względu na szacunek o zmarłych to zawsze pozostaje tragiczna śmierć.

Gość bo ludzie tacy są....

Gość mezalians3
bo akurat "Dyskusja ogólna" nie jest miejscem na życiowe rozrachunki. Są czaty, fora tematyczne, jakieś telefony zaufania. Wyciąganie własnych problemów, albo (jeszcze gorzej) brudów rodzinnych na takim publicznym portalu nie jest w najlepszym guście