Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

Co jest dla Was Dziewczyny najważniejsze w wyglądzie faceta??

Polecane posty

Gość wysoki wzrost oczywiście
szerokie ramiona i mała pupka

Gość gimnazjalistka - solara
żeby miał respekt ziomów na osiedlu

Gość wwx
blondyn, niebieskie oczka, dluzsze wlosy ale nie dlugie tylko dluzsze, powyzej 1,80 wzrostu... innych nie biore :D:D

Gość haha ogolnie to
hmm w sumie to najwazniejsze jak dla mnie to to zeby wygladal schludnie i milo nie cierpie u mezczyzn nadwagi,podbrodka,wasika,tlustych wlosow,braku zebow,duzo by wymieniac

Gość w wyglądzie faceta
najważniejszy jest duży penis ;)

Gość dsfsadfsd
wzrost (min 180) żeby nie miał wątłych ramionek żeby nie był wychudzony no i ładne zęby

chyba najbardziej ważne są dłonie, potem zadbany, czysty i w miare schludnie ubrany. Mój jest idealny:D

Mocna budowa ciała, mojego wzrostu, może być niższy, duża, jędrna pupa, duże, ładne dłonie, kręcone włosy i rozbrajający uśmiech. Może mieć pryszcze, brzuszek, nosić spodnie z targu na 40 zł. Ważne aby był czysty i pachniał ładnie, przede wszystkim sobą. Po od ubrań i perfekcji w wyglądzie bardziej sobie cenię zalety charakteru. Żadnych metro:o:o:o

Gość ...........k.........
przedramionaaaaaaa

Oooo tak, ja również. Szerokie ramiona, tylko nie mięśniak z siłowni. Naturalna masa:)

Gość tu masz
Mocna budowa ciała, mojego wzrostu, może być niższy, duża, jędrna pupa, duże, ładne dłonie, kręcone włosy i rozbrajający uśmiech. Może mieć pryszcze, brzuszek, nosić spodnie z targu na 40 zł. Ważne aby był czysty i pachniał ładnie, przede wszystkim sobą. Po od ubrań i perfekcji w wyglądzie bardziej sobie cenię zalety charakteru. Żadnych metro Wiekszosc sie zgadza z tym ze mam małe dłonie , proste włosy i nie mam spodni z targu za 40 zł

Nie musisz mieć:o. Po prostu to, co ktoś się ubiera nie ma dla mnie znaczenia. Ważne żeby mu pasowało, wyglądał czysto i schludnie. I tak będę go częściej chciała widywać bez ubrania:P Mnie facet potrzebny jest do kochania, nie na wystawę:).

Gość aaaaaaaaaaaaassssssaaaaa
najwazniejsze: powyżej 185cm cera w miarę ok brak rzucających się w oczy wad nie chudy ładne zęby schludność ważne: figlarne oczy zawadiacki uśmiech szerokie ramiona + wąskie biodra ładna pupa i przód też ładny:) Fajnie jesli są: śliczna cera długie rzęsy ładne brwi jakis tatuaż fajne ciuchy Czytam co napisałam i chyba mam swój ideał w domu:)

Ale nie każdy ma i może mieć idealną cerę. Niestety. Wiadomo trądzik w formie zaostrzonej jest mało estetyczny, ale na ładnej buzi trzy pryszcze tragedii nie czynią.

Fajny tatuaż mam ja:P Ale lubię ten też na łydce swego lubego. Szczególnie, że ma bardzo ładne te łydki:D

Gość minutka...
u mnie z wygladu najwazniejsze sa: - ciemna karnacje - kruczoczarne wlosy - ciemnego koloru oczka - szeroki w ramionach - ksztaltna lekko zaokraglona pupka [ nie taka typowa decha ] - szczuplosc i posiadanie miesni [ choc nieznosze nawet srednio napakowanych kolesi.... ] - MUSI BYC SCHLUDY I ZADBANY ale oczywiscie nie z przesada. musi byc meski!!! - tatuaz jakis sexy - owlosione nogi :D no bo jak ma lyse nozki to dla mnie panienka..... - nie moze byc "elegancikiem".... wole raczej stroj "mlodziezowy" ze sie tak wypowiem...... [ styl "modziezowy" w wieku 23 lat?.... eee no nie wiem jak to inaczej nazwac....:P ] ja rowniez jak czytam to co napisalam widze ze mam ideal w domku:P teraz niestety spiacy ideal..... ale i tak zarz sie dolacze:)