Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktoras z Was wie

LA ROCHE-POSAY BIOMEDIC

Polecane posty

Uzywala ktoras z Was tej seri? Jestem ciekawa jakie daje efekty. Mam 23 lata czy to odpowiednie kosmetyki do mojego wieku? Dodam ze ostatnio popsula mi sie cera, moze dlatego ze przez kilka lat chodzilam na solarium i dopiero niedawno przestalam. Mam lekkie przebarwienia, rozszezone pory i gdzieniegdzie grudki na skorze.

Nikt nie uzywal? Korci mnie zeby kupic ale nie chce wyrzucac kasy w bloto albo co gorasza narobic sobie jeszcze wiekszej szkody na twaRZY!

nie znalazlam tam recencji

Gość hmmmmm mmm
Dziewczyny ktoras z Was uzywala bo jestem bardzo ciekawa jak dziala!!

Gość blondyska
podbijam temat czy ktoś używał całej serii i poddał się kwasom 5% i 10 %?

Gość blondyska
No to ja napiszę coś o tym. Stosowałam Tonik i Serum przez dwa tygodnie. Potem miałam peeling o stężeniu 5 %. Trochę piekło, ale dostałam cicaplast z LRP który pomógł złagodzić ten stan. Następnego dnia skóra była trichę zaczerwieniona, ale już nie szczypała. Po 2-3 dniach zaczeła schodzić. efekt? na pewno gładka skóra, ale efektór zmniejszenia przebarwień lub mniejszej ilość nowych wyprysków. Kolejny zabiega miałam po 2-3 tygodniach, tym razem stężeniem 10 %. Skutki podobne, trochę bardziej szczypało. Potem znowu smarowanie serum i tonikiem i kolejny peeling. Miałam mieć min 4, żeby były efekty, ale skoczyłam po 3. U mnie pomogły mało widoczni, ale musze przyznać ze moja skóra duzo potrafi zniesc i zaluje ze dopiero teraz zrobilam te peelingi bo nazbieralo sie juz tych przebarwien. Moze gdybym je zrobila 2 lata temu dzis moja buzia wygladalaby inaczej. W sumie, wydałam ok 600 zł. Teraz mialam peeling Yellow Peel i po jednym zabiegu widze wieksze efekty niz po tamtych 3. Dodam, że były wykonywane przez dermatologa.

mialam kiedyś krem nawilzajacy do problematycznej skory i zel myjący....jakies tam pierdoly (bo mialam tradzik) dobre byly, ale olay dawal lepsze wg mnie efekty i teraz go uzywam, nawilzenie to podtwawa pozniej nie robi sie tyle krost