Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidoorowa...

Zabieracie dziecku smoczek jak zaśnie?

Polecane posty

Gość pomidoorowa...

ja tak, ale nie wiem czy to ma sens ...

Gość pomidoorowa...
mioje dziecko nie wypluwa, wiec wymuje go, a czasami budzi sie przy tym, nie wiem, może zostawiać??? ale tyle godzin ma spac z guma w buzi??

Moja Lusia na ogół sama wypluwa. Czasem (b. rzadko) zdarza Jej się nie wypluć, ale wówczas nie ma kłopotu, bo gdy ja się kładę spać, z reguły 2-3h po tym jak ona zaśnie, to przez sen daję Jej cycucha (wygodnictwo). Wówczas wyjmuję gumę i podstawiam w zamian cycka. Mała się napije i wówczas ma już smoczka gdzieś. Dlatego czy wypluje sama, czy nie, to ma go w buzi max 2-3h.

Gość mama_córeczki
zabieram

moja juz nie chce smoczka. daje jej to gryzie to plastykowe a nie smoczek. Jak ssala to jej nie zabieralam tylko jak usnela to jej sam wypadal jak sie obudziła to sobie go wsadzala do buzi.

MaMani, gdzie kupiłaś smoczek z takimi smiesznymi ząbkami, widziałam u Ciebie na zdjęciach )

moon to nie smoczek tylko lizak :) dziadek malej przyniósl i tak wyla ze jej musialam dac a potem jak jej zabralam to jej uspokoic nie moglam :D:D:D:D dziadek to wogóle ma pomysly same zdrowe rzeczy jej kupuje :D:D

MaMania masz twoja mala ma taki sam wozek jak moj synek-kolor inny...a twoj maz to wyglada normalnie na 18lat:)

szkoda.. :( liedyś mailem krązyły takie smoczki z różnymi zebami, uśmiechami, myslałm, że Twój taki jest

kamka wszyscy tak mówia :D:D a to juz stara dupa jest :P a co do zoopera bo chyba o tym wózku piszesz to ja jestem baaaardzo zadowolona jedyna wada to rozklądanie oparcia. tez masz takie do nieczego? moon nie widzialam smoczków z zebami ale ten lizak strasznie niewygodny byl miala to cholerstwo potem odgniecione na buzi wiec jesli smoczki sa takie same to lepiej chyba zwykly...

to fakt oparcie kiepsko sie rozkłada..trzeba najpierw z jednej strony nacisnac...pozniej z drugiej,ale ogólnie jest ok...no i jeszcze szybko sie brudzi-taki material

kamka mnie to oparcie czasem do szału doprowadza :) ja juz mój wiele razy prałam i sie go dobrze pierze i szybko schnie :)

no ja moj tez kilka razy pralam...inaczej bylby czarny bo bardzo sie brudzi...moj poprzedni quinny buzz mial taki material ze nie byo nic na nim widac...

Gość smoczysko.
ja tez chce takie smoki :D

Gość hop hop góra

Gość ponawiam pytanie z tematu