Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czukierek

nie chce się ze mną kochać /

Polecane posty

nie wcale unikaty ale ja tez tak bym zareagował Jeżeli facet dostał po "łapach" za to ze cos w grze wstęnej zrobił niewłaściwie to woli zwalic sobie niz narazić się znowu Dziewczyny naprawdę sa pod tym względem dziwne Najpierw prowokuja ,poprawiajac rajstopy , stanik , czy nawet majtki ,ale spróbuj tylko dotknąć to natychmiast zwymyśla ciebie.

Gość theblackcat
ale on nie dostał po łapach jak chciał cos zrobic. Tylko zart. Jakby to była gra wstepna to chyba by zadna nie zartowała.

nigdy nie dostał po łapach bo nigdy nic nie próbował robić :/ on się na moje piersi nawet nie patrzy ... chociażbym miała bluzkę z cholera wie jakim wielkim dekoltem to on i tak nie zerknie i tak :/ i miej tu przy takim pewność siebie ... :/

Gość theblackcat
Mi sie wydawało ze nie patrzy w dekold. A podobno mu sie potem po nocach snił. Gosc widac popad w skrajnosc- nie chciał zebys miała wrazenie, ze on chce jednego i teraz sprawia wrazenie jakby wogole nie chciał.

spokkoooo... u nas to trwa juz 4 lata, ja dziewica on prawiczek, oboje mamy po 21 lat, i nie wiem, czemu tak sie dzieje, sa pieszczty jest pożadnaie, ale seks? nie, fakt ja sie boje wpadki, on tez, ale.. tak sie ostatnio zastanawiam, czy to mozliwe zeby byc ze soba tak długo i tego nie zrobic? ja z inicjatywa nie chce byc, acha odpowiedz, mozliwe, jestesmy przykładem, wic macie jeszcze kupeeeee czasu;)

Gość theblackcat
O kurcze... 4lata? ja bym nie wytrzymała... u mnie to trwało jakies 3tyg... 3 tyg do sexu naturalnie.

wiem że mamy na to dużo czasu ... bo ja dopiero 17 lat mam ... ale widocznie ta burza hormonów u mnie jest zbyt mocna żeby się pohamować :P

tyle ze ja wiem, ze on by chciał sie ze mna kochac, ja z nim tez, a nie mamy powiedziane ze czekamy do slubu, czy cs... wiem, dla niektórych to dziwne, mi to do tej pory nie przeszkadzało, są chwile ze pragnę go niesamowicie on mnie też ale nie wychodzi z ionicjatywa...

hehe, nie to duzo czasu to chodzilo mi o to, ze się nie przejmuj czemu jeszcze się nie kochaliscie, sa tacy co nie robili tego rzed dłuzszy czas;P tylko ja sie zaczełam nad tym ostatnio zastanawiac, po prostu....

ja się nie martwię o to że się nie kochaliśmy ... ja się martwię tylko o to że mam odczucie takie jakbym go po prostu nie pociagała ... że myśli o wszystmim tylko nie o seksie ze mną ... :P

tak są pieszcoty, takze oralne, nie raz doprowadzamy sie do orgazmu, wiem, ze to nastąpi, nie wiem kiedy, jestem typem dziewczyny któa chce aby to facet przejał inicjatywe w tej kwestii, tylko... tak sie zastanawiałam, bo ja tez myslałam, ze to nastąpi szybciej... ze zwykle jesli juz chłopak jest szybciej gotowy.

Gość theblackcat
Mozesz go zawsze oskarzyc o to ze go nie pociagasz i ze na pewno jestes dla niego brzydka. takie sceny pomagają, moze troche spanikuje i bedzie chciał Ci pokazac ze tak nie jest:P

nie wiem, moze jest tak jak umnie, czyli nawet piewrsze buziaczki były niesmiałe delikatne, wiecie wszystko, zeby tylko nic złego nie zrobic, zebym była na wszystko gotowa...i to było słodkie nawet na swój sposób, i mysle ze skoro z Toba jest to musisz go krecic, tylko moze to faktycznie niesmiałosc

Gość theblackcat
Jak ja bym czekała na inicjatywe z jego strony to pierwszy raz odbyłby sie rok pozniej chyba:)

ostatnio zrobiłam mu taką scenę ... to był zdziwiony bardzo ... i powiedział że następnym razem jak się będziemy widzieli to rozbierze mnie i jak to on ujął całą "wymaca" ... tylko że to była rozmowa telefoniczna jakiś tydzień temu i od tej pory zobaczymy się dopiero w sobotę ... zobaczymy

tez jest we mnie obawa o wpadke, no ale sa sposoby, tylko ze ja chyba jedynie tabletkom moglabym zaufac... a ze nie chce ich brac to mam problem, bo gdyby sie okazało, ze on mi mówi ze chce sie ze mna kochac, to tak napawrde chciałaby tego, ale bym się bała... a do gumek jakos nie mam zaufania, za duzo sie znasłuchała o tym, ze pekaja:O

ja myślałam nad tabletkami ale stwierdziłam że to za duża ingerencja w organizm ... więc tak myślę że gumka + globulka ... ale ta globulka to niby nie za bardzo fajna jest ...

ale to jest głupie dla nie, mysle ze im dłuzej to trwa, tym bardziej tego chce, a jednoczesnie tym bardziej sie tego boje, chyba jestem jakas dziwna:O Czukiereczek, ja nie wiem co Ci doradzic, moze zóbcie sobie taką rozmowe przytuleni przy jakiejs muzyczce o tym czy bylibyscie gotowi itp... moze wtedyprzynajniej bedziesz wiedziała na czym stoisz

Gość theblackcat
ja sie zabezpieczyłam gumką. Zawsze uzywam gumek i nigdy mi nie pekły, takze nie bojcie sie, a jesli by sie cos stało to zawsze sa te tabletki 72h po, wiec nawet awaria nie powinna przeszkodzic;)

ja już z nim o tym rozmawiałam ... powiedziałam mu że ejstem gotowa, on powiedział że też ... i zapytał się czy to on ma zaczynać, to ja mu odpowiedziałam że tak ... i od tej pory NIC ... jedno wielkie NIC ... tylko włożyłam mu rękę w bokserki i zaczęłam się tam bawić ... i nawet nie dokończyłam ... i skończyliśmy tak że ja z ręką w majtkach a on z rękoma na moich łopatkach ... na tym się kończą nasze erotyczne uniesienia

Gość theblackcat
Ja kiedys w zartach sie spytałam czy mi zrobi minetke jak bede chciała. powiedział ze tak, ale ja to odebrałam jako zart. Potem mowił ze czekał na to:P moze jak bedziesz go tak słownie zachecac to sie troche osmieli.

tylko że ja już tyyyle aluzji w jego kierunku wysyłałam a on na to nic ... no ale cóż ... trzeba być cierpliwym :P mam nadzieję że będzie się opłacało ... theblackcat a teraz ten Twój już się nie wstydzi i sam zaczyna ? :P

Gość theblackcat
Teraz sie rozbestwił jak cholera. Sam mnie do łozka ciagnie;)

to mam nadzieję że i z moim tak będzie ... dzięki za rozmowę i podniesienie na duchu :) spadam spać ... dobrej nocy życzę :)

Gość theblackcat
dobranoc;)

Gość podobny problem
Ja mam podobny problem. Jestem dziewica i tez już bym chciał zmienić ten stan, niestety nie mogę sie doczekać. Pieszczoty są ok, ale mi nie wystarczają... Wszytko jest ok dopóki nie dojdzie do "konkretniejszego zbliżenia" mój chłopak sie wycofuje, najpierw on na mnie czekał, bo nie byłam gotowa, teraz ja na niego. O cierpliwości.....

hm...facet czasem tez potrafi powiedziec nie!dziwne nie?moj wczoraj zasnął prawie.przez 15minut sie do niego dobieralam.dotykalam,calowalam i nic.wystarczylo sie rozebrac i dotknąć naga noga jego i juz...kochalismy sie za 15 minut.i nawet nie potrzebowalam orala:D