Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sertyuhgfc

Co z tego może być ??

Polecane posty

Gość sertyuhgfc

Mój stary od paru dni skarrzy się na ból gardla pokazał mi wczoraj gardło i to co zobaczyłam to straszne migdały powiekszone a na mikdałach biały nalot ( chybaa roba ) wiec raczej to angina lecz on oczywiście nie chce słyszeć aby isc do lekarza jakie moga być konsekwencje nie leczonego zapalenia gardła anginy

Gość babo pomyśl
to nie boli albo poszulkaj w google, zapalenie płuc, bakteryjne zapalenie oraganizmu(zależy co zaatakuje) problemy z pęcherzem, itp przecież to rój bakterii. A nie wiem czy ogladałaj jakiś miesiące temu prigram uwaga. TAm pokazali chłopaka który był lekko przeziębiony, troche go gardło balo, zaero kaszlu czy temperatury i za kilka tygodni dostał zapalenie mięsnia sercowego i czego go ioperacja i do końca życia chodzenie z aparaturą

Gość qwertfgvc
o szok !!! nie strasz

Kup w aptece czy sklepie zielarskim szałwię, taką zwykłą sypana, albo w saszetkach. Zaparz to (2 łyżki na kubek, albo ze 3 torebki). I jak ostygnie to odcedzić i trzeba tym płukać jak najczęściej. Najlepiej sobie postawić w łazience i jak się idzie umyć łapki to od razu. Jak się skończy to nowe zrobić. Można też wlać na szklankę wody łyżkę wody utlenionej i tym płukać. To bardzo odkażające. Ja tą szałwią wyleczyłam potworny pól gardła co mi na niego nic nie działało. Przy okazjo kamień nazębny usuwa delikatnie :) Ale wizytę u lekarza to bym jednak polecała. Związać i zawlec :)

Gość swedrghbv
dzieki za porade