Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstrząsnieta tym co zobaxczyla

2 kreski na teście-musze usunąc mam 18 lat dopiero.

Polecane posty

wsadź sobie taki wierszyk:o a teraz słowo do autorki: dopiero 18 na ciążę, a na bzykanie to już 18?:o wkurwiają mnie takie kretynki z podwójnymi zasadami.

Wiersz emka023 jak najbardziej trafny .Kobieta ktora kiedykolwiek usunela ciaze nigdy nie wyzbedzie sie wyrzutow sumienia i poczucia winy nawet jesli poczatkowo sa one nie obecne ,to mozecie mi wierzyc odezwa sie i to ze zdwojona sila i wtedy zaczyna sie pieklo!!!!

Gość Mademoiiselle
weź spadaj, skad mozesz wiedziec, siedzisz w psychice kazdej kobiety??? moherze:P

spoznia mi się okres, wydaje mi się ze to raczej niemozliwe zebym byla w ciąży ale kto wie ... Zresztą niewazne -- > mam prawie 18 lat, na dziecko bylabym gotowa, mysle ze jestem już odpowiedzialna i gotowa na macieżynstwo.moj chlpak jest w moim wieku, niestety on jest jeszcze dzieckiem, inaczej patrzy na zycie. kiedy dowiedzial się ze mam takie podejrzenie o ciąży zaczął panikować. zamiast mnie pocieszyć, powiedzieć ze wszystko bedzie dobrze itp on walnął tekst \" o ja pierdole mam nadzieje ze dostaniesz okres\" :( Ale to nie jest wazne Najwazniejsze jest to ze nie wiem co bym zrobila gdybym byla w ciąży, nie wiem jak powiedzialabym rodzicom, nie spojrzlalabym im w oczy, spalilabym się ze wstydu.moi rodzice są wierzący, zresztą cala moja rodzina... nie potrafilabym nawet tego im powiedziec, ale usunąć napewno bym nie usunęła, JEZELI już to farmakologicznie ale dla mnie to niepojęte dać zycie malej istotce i zaraz jej je zabrać. Dojrzalosc polega wlasnie na ponoiszeniu konsekwencji za swoje czyny !!

przepraszam za blędy, bardzo szybko pisalam ;) oczywiscie macierzyństwo powinno byc :P

Gość ania zkola
ale pieprzycie ja bym usunela tak sie tzresiecie wszystkie na d kikloma komorkami bo zycie ble bel a ta matka co moze przez to dziecko skopac sobie przyszlosc to nie ma zycia????? a dlazcego niby jej zycie ktorego jest swiadoma jest zupelnie nie wazne w obliczu PLODU????? JESTESCIE CHOLERNIE OBLUDNI LUDZIE pozostawciew decyzje tym czyje one sa i nie wpierdalajcier sie do czyjegos zycia bo nie macie prawa:///

ja poroniłam, miałam zabieg i mimo tego, że jestem osobą silną psychicznie zastanawiałam się po zabiegu jak można świadomie poddać się aborcji.... Moja ciąża też nie była planowana, ale bardzo cieszyliśmy się z niej. Przyznam szczerze, że po zabiegu czułam się tak jakby wszystko co mnie otaczało było białą plamą. Ja tylko nie chciałabym, żebyś autorko topicu obudziła się jako 30-latka, która bardzo chce miec dzieciątko, ale niestety ma problemy z zajściem w ciążę. Z perspektywy czasu załuję, że nie urodziłam dziecka nawet tak wcześnie jak Ty....

Gość ashantii
NO DOBRA TY ZALUJESZ KTOS ZALUJE TY SIE CIESZYLAS Z DZIECKA PIEKNIE TO WSZYSTKO I CUDOWNIE A NIE PRZYSZLO CI DO GLOWY ZE MOZE ONA JEST INNA I SIE NIE CIESZY???( MOZE JA OD RAZU POWIESIC ZA TO??) a jak bedzie zalowac kiedys...moze i bedzie, nie ma idealnie w zyciu, a moze urodzi i znienawidzi to dziecko...malo takich przypadkow?? co wy ludzie w bajce zyjecie??? jak ktos napisal wyzej...zyj i daj zyc , kim jestes ze oceniasz?

ashanti, o ile mówiłaś do mnie - to mów małymi literami, bo nie lubię jak się do mnie krzyczy !, a forum to miejsce, gdzie można się spokojnie wypowiadać, co niniejszym uczyniłam i wara Ci do tego co myślę...nie Ty jesteś od oceniania moich wypowiedzi

Gość Justyna14066
musze usunac! jesli znacie dyskretnych fachwcow prosze o szybki kontakt justyna14066@wp.pl

jak nie chce rodzic, to niech nie rodzi... ludzie- jej \'tyłek\' chyba? :O poza tym, to NIE JEST JESZCZE DZIECKO to, że nieodpowiedzialna i inne tym podobne, to oczywiste, ale nie zmuszajcie nikogo żeby rodził (co innego, gdyby się nam śpiąca królewna obudziła w którymś tam miesiącu, kiedy serce DZIECKA już bije) jeśli jest w ciąży, to póki co ma w sobie jedynie zlepek komórek, a nie człowieka... autorko topiku- porozmawiaj o tym z mamą albo z jakąś odpowiedzialną dorosłą osobą, której ufasz a wszyscy, którzy zarz mnie rozgromią i parskną świętym oburzeniem- wyobraźcie sobie, że poród, to nie dla każdego szczyt marzeń.

Gość zaniepokojona 20
jeżeli naprawde jesteś zdecydowana nikt nie jest w stanie Cie powstrzymać. może będziesaz tego żałowała, może nie. Jeżeli masz silną psychike to poradzisz z tym sobie. Ja jej nie mam i wiem że nie mogłabym z tym żyć...Zresztą mój chlopka jakby sie dowiedział że to zrobiłam to nie wybaczyłby mi tego nigdy!pozdrawiam i nie potępiam

Gość justyna14066
nie prosilam o krytyke,potrzebuje pomocy. zaplace dwa razy wiecej niz to kosztuje!!! prosze niech ktos mi pomoze. kontakt na e-mail

Gość jakbym nie mogła miec dzieci
poszukaj w gazetach "ginekolog dyskretnie" zadzwoń

Gość justyna14066
nie mam dostepu do polskich gazet,jestem za granica,pracuje,tak jak juz pisalam stac mnie ma zaplacenie dwa razy wiecej tylko niech znajdzie sie taka osoba ktora sie tego podejmie!

Gość upppp
Prowokacja jak nic. Czy Wy tego nie widzicie--przeaalizujcie raz jeszcze--dzieczyna pisze jakautomat, a nie jakstojąca przed decyzja zycia. Gownazeria

Gość justyna14066
prosze niech ktos mi pomoze!!!

Gość justyna14066
czy sa ludzie ktorzy ogladaja ta strone? gdzie moge jeszcze napisac o mojej sprawie?

Gość kora27
Justyna, a gdzie obecnie przebywasz za granicą?

Gość justyna14066
jestem w szwajcaerii jesli pytasz czy moge zrobic to tutaj to szybko ci odpowiem : nie

Gość xxxnozkaxxx
ludzie to jej zycie jej pupa jej dziecko jej sumienie JEJ DECYZJA jesli chce usunac niech usuwa nie wyzywajcie jej co za kraj hipokrytow....

Gość xxxnozkaxxx
wasz Pan.... spie,,,j głąbie impotencie albo zakompleksiona zgorzkniala babo, ktorej nikt palcem nie tknie jej pipa i jej sprawa

Gość xxxnozkaxxx
no i zobacz co pieprzysz zal mi ciebie brodziku intelektualny

Gość justyna14066
nie bede sluchac waszej krytyki! to jest moja decyzja! bylam takiego samego zdania jak i wy do puki ...

dopóki SZMATO a nie do puki. mogłaś się uczyć zamiast du'pę wystawiać ZDZIRO. słusznie powiedział Reagan: ci co są za aborcją zdążyli się już urodzić. na szczęście KUR'WY zabijanie dzieci na życzenie nie będzie w Polsce nigdy dostępne :classic_cool: