Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbina3333

Multipakiet - paranoja - razem z TP SA

Polecane posty

Gość Balbina3333

Zadzwonila do nas przemila Pani proponujac Multipakiet. My juz po doswiadczeniach ze na obrzeza Wroclawia nie dochodzi sygnal pytamy grzecznie czy sprawdzila i czy sygnal dojdzie - zapewnienie "Tak Tak, inaczej bym nie dzwonila" - jest juz 5 dzien kiedy nie mamy Internetu w domu, a wczoraj nas "przemily" Pan z TP SA poinformowal ze jestesmy debilami ze to zamowilismy gdyz do nas sygnal nie dochodzi!!! W jakim my kraju zyjemy. Proponuje TP SA - zeby zaczela myslec!!!! Bo my konsumenci mamy juz dosc.... Multipakiet zostanie odebrany przez TP SA na ich koszt, a Internetu moze nie byc przez 30 dni... UWAZAJCIE ZATEM!

TAk jak u mnie! TP nie istnieje w domu-wszyscy mają komórki :-) Net 8 mega i wszystko u konkurencji!

Gość Balbina3333
I chyba trzeba tak zrobic, to jest jakas paranoja. A obskuga klienta - tam pracuja jacys debile totalni!!!

Taaaaa, a u mnie nie ma żadnago innego dostawcy internetu, jak TPSA chyba że Netia, ale oni działają na przekaźnikach TP:) W związku z tym często się zdarza, że np. oprzez kilka dni, czy nawet tygodni nie mam internetu. Dzwonię do tych kutasów a oni zawsze to samo- że jestem za daleko od nadajnika:O I się pytam, czy oni z nim biegają po okolicy?:O Czy to jest mobilny nadajnik? Przez 2 lata byłam wystarczająco blisko, ale nagle, na 3 tygodnie, już jestem za daleko:P I tak co jakieś pół roku... Niech powiedzą, ze cos modernizują i mają klientów w dupie, a nie, ze jestem za daleko!:O Nosz kurrrrrwa😠 A najlepsze jest to, że jak nie mam internetu przez 3-4 tygodnie, to i tak musze za niego płacić:) W umowie jest, że jak nie ma netu dłużej niż dobę, wtedy zaczynają się naliczać upusty. Ale TPSA dba o to, zeby w ciągu 24 godzin zawsze włączyć internet, chociaż na 5-10 minut, tak na chwilkę. Wtedy już nie można mówić o tym, że nie ma go ponad dobę, mimo że przez miesiac nie da się z niego korzystać:O

Gość gortgiel
A tak nadal jest? Bo mijają lata, a mam wrażenie, że ludzie nadal nie nauczyli się, że istnieje coś takiego jak konkurencja i że można z lepszych usług korzystać za znacznie mniejsze pieniądze. Istnieje choćby TP Razem, które ma dobre opinie, popatrzcie - http://telefoniapolskarazem.pl/nieprawdziwe-opinie-uokik-o-tp-razem/ Porównujcie oferty, nie skupiajcie się na pojedynczych.