Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wik_toria

Można dać pączka 14-miesięcznemu dziecku?

Polecane posty

Gość alalalalalalla
oczywiście :)

witam moje dzieci jadly paczki jak mialy kolo 6 m-cy wiec nie przjmuj sie i niech malenstwo sie cieszy

Gość aparat
6 miesiecy????Gratuluje i rozsądku i rozumu:o

Gość gość
Można, tylko po co dawać? a jeśli już koniecznie chcesz, to na pewno nie całego.. może 1/4

Gość gość
nie można. ja dałam córce pierwszy raz w 18-ste urodziny. za rok dam jej szklankę coli, jak szaleć to szaleć

Gość gość
Przecież to ponad roczne dziecko, chodzące już, na samym mleku ma jechać, co za ludzie :-)

Gość gość
pewnie ze mozna.moj maial 8mcy jak mu dalam pierwszy raz.jak mial 4 to biszkopty jadl i zyje;)

Gość gość
O rany.. przecież to nei chodzi o tym, że pączek mu zaszkodzi, bo tak nie będzie.. tylko PO CO dawać dziecku coś tak słodkiego, tak kalorycznego? O to chodzi.. Jak chce, to niech da.. ale na pewno nie całego.. dla tak małego dziecka 1 pączek to porcja obiadowa.. przecież pączek ma mnóstwo kalorii

Gość gość
Moc to mozna,ale ja nie dawalam. W ogole nie dawalam slodyczy jak dlugo sie dalo,bo nie widzialam potrzeby. Jak corka zaczela miec kontakt z dziecmi takimi chodzscymi i widziala,ze jedza slodycze (miala wtedy rok i 3 mce) - to tez dostal,zaden problem. Ja nie widze slodyczy jako czegos zlego,ale tak szcserze mowiac - one nie sa do niczego potrzebne

Gość gość
jak chcesz to możesz ale po co ?

Gość gość
nie dawałam słodyczy dzieciom do 4 roku życia i nie oglądały tv do 3 roku życia

Gość gość
to musialy miec fajne dziecinstwo;)

Gość gość
Ta od 3-4 lat zapomniała dodać że zamiast słodyczy i tv wystawiała je w zimie gołe do śniegu żeby się hartowały i zarazem miały rozrywkę ;-)

Gość gość
A to trzeba dostawac paczki,zeby dziecinstwo mozna bylo zaliczyc do udanych? Moja corka nie sprawiala wcale wrazenie bsrdziej -ani tez mniej - szczesliwej,odkad zaczela dostawac slodycze. To moze podaeajmy tez piwko,w koncu co to za zycie bez piwka?

Gość gość
Pracuję w przedszkolu i możecie mi wierzyć abo nie ale są rodzice którzy nie dają W OGÓLE dzieciom słodyczy. Dzieci mają kategoryczny zakaz i to nie od lekarza czy innego specjalisty, ale od mamy bo uważa, że dziecko się przyzwyczai, i będzie pożerało słodycze.... osobiście uważam, że właśnie niedawanie dziecku w ogóle słodyczy właśnie skończy się obżarstwem w przyszłości. Aż żal tych dzieciaczków np jak ich koleżanka ma urodziny i przyniosła wszystkim po lizaku, albo cukierku....