Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elena Lena

Znacie skuteczny sposob na pozbycie sie rumiencow??

Polecane posty

Gość Elena Lena

Hej, mam duzy klopot, czesto gdy z kims rozmawiam sie czerwienie, wygladam jak burak, ja nawet tego nie czuje, mowia mi to inni (np moj chlopak). On uwaza, ze jestem zbyt niesmiala, ale to nie dlatego sie czerwienie bo ja nie jestem niesmiala. Ale inni o tym nie wiedza i mysla podbnie do mojego chlopaka. Co zrobic by sie tego pozbyc? Sa jakies lekarstwa czy ziola? Ktos tez tak mial?

czerwienieni sie jest takie urocze ile ja bym dala za rumience a tu grama rumiaych polikow jedynie w gorach wyskakuja na mrozie. uwazam ze rumience dodaja urody, tak jak piegi- tez niestety ich nie mam

Gość polecam okłady
wysokobiałkowe

po prostu je pokochaj :) ja też takie mam i to wcale nie jest urocze! tzn czasem jest, ale jak np masz wygłosić referat, czy wypowiedzieć się na forum wielkiej grupy to już jest udręka! ale pokochałam je, nie przejmuję się nimi i jakoś z nimi żyję! odkąd przestałam na nie zwracać uwagę mogę wreszcie wykazać się na studiach i powiedzieć wszystko co wiem :)

Gość rumience sa super
:)

Gość Elena Lena
Niestety ja nie stresowalam sie nigdy na studiach jak wyglaszalam referat ale rumieniec byl szczegolnie gdy ktos zadal pytanie do pracy. Ja tego nie lubie bo denerwuja mnie ciagle uwagi innych ze jestem taka niesmiala a wcale nie jestem. mam tez normalnie na codzien lekko rumiane policzki ale to mi nie przeszkadza, jak chce byc piekna to troche dobrego podklladu i nic nie widac. Tyle, ze jak mam cala twarz czerwona to juz koszmar bo zaden podklad nic nie da:(

Gość yyyyyy
mam to samo jutro mam wizyte u dermatologa, odstawilem wszystkie kosmetyki do twarzy przemywam gebe tylko rumiankiem ale i tak nic nie daje to:( jestem zalamany tym nie moge normalnie z tym zyc brak mi pewnosci siebie i izoluje sie na swiat

Gość Elena Lena
ja az tak bardzo tego nie przezywam, ale slyszac uwagi innych dobiuja mnie, za chwile o tym zapominam i znow sie czerwienie, teraz postawnowilam cos z tym zrobic dlatego pisze tu, jak ebdziesz po dermatologu prosze Cie bardzo napisz co Ci pwoiedzial, jak sie tego pozbyc. Pozdrawiam.

Gość gość
Rumieńce sa okropne! Czerwienie sie nawet jak z kims rozmawiam i to jest bardzo krepujace nie wiem co w tym jest uroczego. Ja osobiscie bardzo zazdroszcze tym ktorzy nie maja tego problemu

Gość gość
Hej mnialam ten sam problem rozmawialam z kims i burak juz byl .poszlam do dermatologa i powiedzial mi ze nie mozna tego zlikwidiwac bo to nasza psychika tak dziala u mnie problem zniknoł dopiero gdy zapanowalam nad swoja psychika