Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochający

Pytanie dla kobiet

Polecane posty

Gość Kochający

Zerwała ze mną moja narzeczona po 5 latach bycia razem. Byliśmy dla siebie najlepszymi przyjaciółmi potrafiliśmy rozmawiać ze sobą o wszystkich problemach, nawet o innych kobietach i mężczyznach. Niestety na innych płaszczyznach ostatnio bardzo się pogorszyło.Rozmawiałem z nią i wiem, że nadal mnie kocha, ale twierdzi, że nasze drogi się rozeszły, że ona zaczęła się rozwijać a ja ją blokuje. Zawsze gdy rozmawiamy ona płacze, co jest dla mnie sygnałem, że wiele dla niej nadal znaczę. Czy coś można jeszcze zrobić. Nie chcę jej dręczyć bo prosiła o to. Nie wiem co robić!!!

Gość nnfhnfh
Dręczyć?? A niby była gotowa na rozmowy o wszystkim. Coś mi się zdaje że te "dręczenie jej" to odwoływanie się do jej sumienia a to ono ją boli. Coś tu nie tak. Ona jest nieszczera i coś kryje.

Gość kobiettta8
Ona nie chce juz z toba byc ,pozwol jej odejsc i nie rob problemow,cos sie wypalilo,placze bo jest jej zal,pzyzwyczaila sie ,kochala Cie,sadze ze to minelo,ale boi sie powiedziec glosno...to dla Ciebie trudne,ale dla niej rowniez.Idealnie byloby gdybys ja zrozumial i porozmawial na ten temat,ale sam czujesz sie zraniony...pamietaj jesli cos kochasz pusc to wolno,jesli nie wroci,nigdy nie bylo Twoja....pozwol jej sie przekonac,zatesknic,zrozumiec,jesli wroci z walasnej woli wszystko sie ulozy,ale nie naciskaj,nie ma sensu.

Gość moze odrazu
napisz dlaczego zerwaliscie?????? a konkretnie to co nabroiles? moze ma cie dosc?

Gość albo byles nie do zniesienia..
i wiesz o tym? ale mimo wszystko chcesz z nia byc i dalej ja dreczyc?

Gość meeee
"ona chce się rozwijać"..... chm musisz nam wytłumaczyć co się pod tym kryje..... czy dostała nową pracę, a ty jesteś może zazdrosny? czy może ona np, chce robić kariera, a ty raczej wolałbyś załozyć rodzinę i mieć dzieci?