Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolkeczzk

Bezpłodność? Pomocy

Polecane posty

Gość Jolkeczzk

Witam Biorę tabletki antykoncepcyjne bierze się je 21 dni później 7 dni odpoczynku i 8 dnia sie bierze Ja brałam przez 21 dni później miałam 7 dni odpoczynku i nie w 8 tylko w 7 wziełam tabletkę 7 dnia nie 8. Co mam teraz zrobić? Może coś mi sie stać? Mam dalej brać tabletki czy jakas przerwa jedno dniowa? Bo jesli będę brała dalej je to o jeden dzień mi się zmieni w przerwie,czyli skończą mi się szybciej. A przez takie branie mogę stać się bezpłodna ? Proszę odpiszcie. Dziękuje

nic ci się nie stanie! przeczytaj bardzo dokładnie i ze zrozumieniem ulotkę, w niej jest napisane że przerwę można skracać a ty właśnie to zrobiłaś! dobrze że wiesz że teraz szybciej skończysz to opakowanie, o jeden dzieńwcześniej dostaniesz krwawienie i o jeden dzień wcześniej weźniesz nowe opakowanie i to wszystko. nic się nie zmienia,cały czas jesteś zabezpieczona i jakby przez takie coś można było się stać bezpłodnym to większość kobiet by była :)

Gość Jolkeczzk
Dziękuje i to bardzo :) Ja tam biorę tabletki ale nie są mi potrzebne do zabezpieczania :)) Nie mam powodu się zabezpieczać pierw trzeba współżyć :) Dziękuje.buzka