Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniecha1307

czy jestem w ciąży??

Polecane posty

Gość Agniecha1307

ostatni okres miałam w połowie stycznia trwał on kilka godzin a dptychczas mam w miare regulary i obfity a teraz miałam bardzo skąpe krwawienia a do tego jestem zmęczona mam zaparcia i nudności czy moge być w ciąży prosze o podpowiedż to dla mnie bardzo waqżne dzieki

Gość koziołek zielonooki
sarenka----> Jak namalujesz to nie! Ale jak się ędziesz regularnie bzykać z Darkiem 3-4 razy w tygodniu inkasując za to 5 000 zł miesięcznie to zjdziesz na bank!!! :P:P:P Dla niezorientowanych w temacie link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3665820&start=0 dodam też to co napisałem tam sarence : "30.01.2008] 09:55 zielonooki koziołek Sarenka!!! To że darek jest ściemniaczem było jasne od początku!!! Ale u mnie i tak masz przeyeebane!! Okazałaś się MENTALNĄ PROSTYTUTKĄ !!! Bo jak inaczej nazwać dziewczynę która gotowa jest dawać doopy za pieniądze obcemu facetowi!!!! "Pieniądze nie są ważne.... " Buhahahahaha!!!!! Gdyby zaproponował za to 700 zł/ m-c wysłałabyś cieniasa na drzewo! Ale 5000 to sumka za którą juz warto się zeszmacić. Brzydzę się tobą.... "