Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieodpowiedzialny

Prawdopodobienstwo zajscia.

Polecane posty

Gość Nieodpowiedzialny

Mam pytanie do ludzi, ktorzy orientuja sie bardziej niz wcale. Uprawialem sex z moja dziewczyna i tak wyszlo, ze po tym jak skonczylem, nie umylem sie dokladnie, w sensie uzylismy tylko chusteczki i tyle. Poszlismy spac, ale obudzilismy sie jakos w nocy no i nam sie czegos zachcialo (to bylo pare godzin pozniej), tyle ze zrobilismy to w miare spontanicznie, bez zabezpieczenia, wprawdzie skonczylem na zewnatrz, ale zastanawiam sie teraz czy ta wczesniejsza sperma nie zadziala. Jak myslicie czy moze byc cos z tego powaznego czy panikuje? (tak wiem, ze sex bez zabezpieczenia jest bez sensu itp., sam tez tak gadam, ale ot zdazylo sie)

Bedziesz wiedzial za pare tygodni,nikt tu ci nie odpowie na 100%.Jesli byl to stsunek przerywany to szansa zawsze istnieje.

Gość Nieodpowiedzialny
No tak, 100% to nigdy nie ma pewnosci, raczej zastanawiam sie, czy mam sie bardzo martwic..

Wiesz ja bym sie nie martwila na zapas.Zostaw to sobie na pozniej gdyby twoja dziewczyna nie dostala okresu...Pozdrawiam.

Gość Nieodpowiedzialny
Pewnie sobie troche popanikuje teraz. No nic, loteria teraz, czlowiek dowiaduje sie dosc czesto, ze wcale nie jest latwo nie byc nieodpowiedzialnym idiota.

Gość kwiatek płatek
sperma to nie rambo,nie przeżyje na zewnątrz parę godzin,a nawet parę minut......także tamta co została "nie domyta" to pomarły sobie chłopcy :P ale pozostaje przerywaniec,to najbardziej zawodna metoda anty, bo nie tylko w spermie sa plemniki,ale w śluzie także który wydziela sie przed wytryskiem,a tego już nie wyczujesz....więc czekajcie na okres,a potem jak go braknie to teścik itp.

Gość ciasteczko6
a w którym dniu cyklu była Twoja dziewczyna wiesz może? wtedy albo Cie bardziej uspokoimy, albo i nie... ale ja bym nie panikowala... w ciąże zajść wcale nie jest tak łatwo... sama ostatnio schizowałam, na szczeście niepotrzenie. prawda to co piszesz - wcale nie tak trudno b yć nieodpowiedzialnym/ą idiotą/ką ... ale bywa. Tylko naprawde - w ciąże wcale tak łatwo sie nie zachodzi. ja gdzies tu wyczytałam, że w dni płodne jest jakieś (nie chce zrobić przekłamania) 37% na zajście. trzymam kciuki.

hej mam pytanie, czy 9 tyg po stosunku i przy zapaleniu pochwy lekarz moze wykryc ciaze??