Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewuszka taka jedna

Wódka typowo weselna

Polecane posty

Witam! Mam takie pytanko, brał ktoś może lub bierze na swoje wesele wódkę z Polanina? www.polanin.com.pl Początkowo chciałam Finlandię,ale wtedy trzeba by było dodatkowo kupować etykietki albo naklejki a tu mają takie śliczne butelki.. Smakowałam tą wódkę i moja rodzinka też i mówili, że całkiem dobra. Ale jeszcze się waham.. Jeżeli ktoś miał z nią do czynienia to proszę o pomoc. Chcę żeby goście byli zadowoleni:)

Gość rekin
ja ja mialam. Na butelce jest napisane para mloda i takie tam ble ble. Jestem super zadowolona. Raz ze zrobila furrore wsrod gosci(nikt takiej nie widzial) Byla super do picia nikt sie nie zatrul ani nic. Do tej pory ja mam i jak jest jakas impra to ja pijemy i zero kaca na drugi dzien. fajna ja jestem z niej bardzo zadowolona.

No to super:) Planujemy wstępnie ją wziąć, ale szukam jeszcze potwierdzenia na jej jakość:)

Gość te butelki sa nieladne
tylkpo 2 jako tako wyglada...

Gość navoie
ej, bo ja się nie znam czemu trzeba zaklejać etykiety wódki?

Nie trzeba oklejać butelek, ale ludzie zawieszają etykietki albo naklejają naklejki specjalne weselne żeby ładniej taka butelka wyglądała:) A co do samych butelek to na pewno są dużo ładniejsze od zwykłych.. Ceny kształtują się od niecałych 19zł do 25 chyba,na stronce zresztą pisze. To zależy jaki wzór się wybierze.

Gość no tak ale miedzy finlandią
a taką weselną napewno jest różnica w jakości i cenie! przecież finladnia (zwłaszcza żurawinowa - ale ta biała nie czerwona) jest dobra. nienawidzez wodki a tą finlandię mogłabym nawet bez popitki wypić!!! mówie o żurawinowej. a zwykla wodke to ja czesto pije w dronku i jeszcze to popijam bo tak widki nie lubie wiec ja widze ogromna roznice medzy finlandia a inną. u mnie na weselu bedzie wyborowa albo pan tadeusz. mamy do wyboru z tych dwóch.

naklejanie czegokolwiek na butelki to szczyt wiśniactwa i tandety:O

No mi też się nie bardzo podoba oklejanie butelek, bo i tak zawsze coś będzie wystawało itp. a takie buteleczki na mnie przynajmniej robią wrażenie:)

Gość dla mnie wodka to wodka
a nie jakies idiotyczne naklejki na butelce..na skorce z banana tez przykleicie naklejke z para mloda??a juz najbardziej obciachowe to zdjecia pary mlodej

namagnesowana --> zgadzam się z Tobą. mi się takie wyobklejane butelki kojarzą z rozrobionym spirytusem. wódka to wódka, ja nie mam najmniejszego zamiaru zaklejać etykiety, bo i po co? nie wstydzę się, że daje na stół powiedzmy bolsa czy pana tadeusza. chyba że ktoś serwuje gościom wódkę z czerwoną kartką no to wtedy lepiej ukryć etykietę :P a wracając do tematu, mając do wyboru finlandię i mało popularnego polanina brałabym tą pierwszą.

namagnesowana zgadzam sie całakowicie z toba ja miałm na naszym weselu wódke Luksusową i tyle żednych kokardek naklejek i czekgos tam

Czego się Haris nauczyłaś? Ja też nie pojmuję tego obklejania wódki, po co to robicie? Co wam przeszkadza naklejka na wódce, myślicie że ktoś zwraca na to uwagę przy piciu? Mi się też to kojaży albo ze wstydem jaka to wódka, albo z majonym spirytusem. Przecież te butelki teraz nie są brzydkie, firmy prześcigają się żeby przyciągać klinentów. poza tym wódka to wódka. Ja miałam Maximusa butelki spoko, poza tym jeszcze raz, kto zwraca na to uwagę. Ważne żeby była dobra, a nie trzepało gości po każdym kieliszku.

Gość rekin
zgadzam sie ze naklejanie na butelek jakis naklejek nie jest ostatnim krzykiem mody, ale fajnie by bylo zebiy wodka na weselu odrozniala sie troche od tej jak pijemy na co dzien. Wlasnie dlatego ja mialam Polanin. Fajnie wygladalo. Najpierw zamowilam karton na probe, wypilismy z rodzinka i zlozylismy zamowienie.

Gość rekin
zTm trzapaniem gosci po kieliszku to dobre bylo:) Ale ta byla spoko, caly transport przywiezli pod drzwi:) Temat byl o tej konkretnej wodce ina tym proponuje sie skupic.

Gość Poziomka malinka
A ja będę miała właśnie tą wódkę. Mój znajomy miał ją na swoim weselu i wszyscy byli bardzo zadowoleni:) Dał nam później butelkę i rzeczywiście jest bardzo dobra. No i te buteleczki.. polecam:)