Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Kocica-

Golicie się idąc do gina??

Polecane posty

Gość weldo
wystarczy tylko takie 50% :). nie musisz sie golic bardzo dokladnie, ale taak troszeczke by sie przydało:D

mało tego, że golimy to jeszcze psikamy lakierem z brokatem :P

Hmmm, ja się boję golić bo obawiam się czerwonych kropeczek :o Nieraz mi nie wyskakują a nieraz tak i w tym sęk :o

po goleniu posmaruj skórę woda utleniona.Na mnie działa i nie mam w ogole problemu z krostkami:)

Nie bądź złośliwa, małpo. Jak zawsze musisz szydzić z prawdziwych dylematów. Wstydź się, meaaaa!

Gość to to tak
oczywiście :)w koncu to moja codzienna higiena więc tym bardziej przed wizytą nie powinnam z niej rezygnować

Gość siusiumajty
idac to już sie nie golę, bo byłoby niewygodnie

Gość to to tak
a przypomniało mis ię że kiedyś spytałam moją pania gin o to , powiedziałąm że zawsze mnie to krępowało i nie wiedziałąm jak się zachować przed badaniem...ona się uśmiechnęła i powiedział że dla niej to nie ma znaczeenia ona już widziałą wszystko "od gładkich jak dzieci po zarośnięte jak żona Lenona ":):)to dosłowny cytat hahahahha

Ja też golę, hmmm w miarę regularnie bo np podczas @ nie. Denerwują mnie te krostki czasem pomimo że dobrze nawilżam skórę i dbam o nią. Głupio by mi było iść z krostkami :o

Gość golenie
Ja iesiac temu urodzialam corke i tylko czekalam zeby wszystko sie zagoilo bo juz nie moglam sie patrzec na siebie.bylam strasznie zarosnieta a zawsze golę calość. I w końcu wczoraj moglam to zrobić. I moje zycie wrocilo do normy. Nie wyobrażam sobie jak mozna chdzic z nieogolną ...... A juz rozebrać sie przed facetem to jakis koszmar.

Ja też nie chodzę z wielkim bobrem ale też tak jak napisałam podczas @ nie golę. Na zero golę tylko czasami, przeważnie latem. Lubię "paseczki" :) Znacie jakieś sposoby na kropeczki??

Gość Mademoiiiselle
depilator elektryczny i nie bedzie kropeczek

Gość golenie
na kropeczki nie ale moze byc ciekawe wiem tylko ze teraz są popularne serduszka alebo inicjaly ale jak to sie robi to nie wiem ale mozna kiedys sprobowac

Gość golenie
a chodzi ci o krostki

Gość golenie
wieczorem po prysznicu balsamuje cale cialo to i to miejsce też, czasami mam krostki a czasami wcale np. dzisiaj nie mam zednej nie wiem od czego to zalezy a depilatorem to strasznie boli probowalam ale wiadomo efekt bez porownania

Gość Mademoiiiselle
boli, ale jaki efekt! warto

tak, o krostki mi chodzi :) ja też się balsamuję i też te krostki mi czasem wyłażą a czasem nie i tu mam tego stresa :o