Gość weldo Napisano Styczeń 31, 2008 wystarczy tylko takie 50% :). nie musisz sie golic bardzo dokladnie, ale taak troszeczke by sie przydało:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Styczeń 31, 2008 ja golę nogi,przeddzień depiluję bikini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Styczeń 31, 2008 mało tego, że golimy to jeszcze psikamy lakierem z brokatem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Kocica- 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Hmmm, ja się boję golić bo obawiam się czerwonych kropeczek :o Nieraz mi nie wyskakują a nieraz tak i w tym sęk :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisienka76 0 Napisano Styczeń 31, 2008 po goleniu posmaruj skórę woda utleniona.Na mnie działa i nie mam w ogole problemu z krostkami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddopel 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Nie bądź złośliwa, małpo. Jak zawsze musisz szydzić z prawdziwych dylematów. Wstydź się, meaaaa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Styczeń 31, 2008 nie nadążam za tobą :( raz dobra meaaa raz be Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddopel 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Zaiste nie nadąrzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to to tak Napisano Styczeń 31, 2008 oczywiście :)w koncu to moja codzienna higiena więc tym bardziej przed wizytą nie powinnam z niej rezygnować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Styczeń 31, 2008 coś nie pasi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddopel 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Codziennie się golisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddopel 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Nikt za mną nie nadąrza, taka jestem dhe best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siusiumajty Napisano Styczeń 31, 2008 idac to już sie nie golę, bo byłoby niewygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to to tak Napisano Styczeń 31, 2008 a przypomniało mis ię że kiedyś spytałam moją pania gin o to , powiedziałąm że zawsze mnie to krępowało i nie wiedziałąm jak się zachować przed badaniem...ona się uśmiechnęła i powiedział że dla niej to nie ma znaczeenia ona już widziałą wszystko "od gładkich jak dzieci po zarośnięte jak żona Lenona ":):)to dosłowny cytat hahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Kocica- 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Ja też golę, hmmm w miarę regularnie bo np podczas @ nie. Denerwują mnie te krostki czasem pomimo że dobrze nawilżam skórę i dbam o nią. Głupio by mi było iść z krostkami :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Kocica- 0 Napisano Styczeń 31, 2008 to ja chyba tylko "podgolę" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golenie Napisano Styczeń 31, 2008 Ja iesiac temu urodzialam corke i tylko czekalam zeby wszystko sie zagoilo bo juz nie moglam sie patrzec na siebie.bylam strasznie zarosnieta a zawsze golę calość. I w końcu wczoraj moglam to zrobić. I moje zycie wrocilo do normy. Nie wyobrażam sobie jak mozna chdzic z nieogolną ...... A juz rozebrać sie przed facetem to jakis koszmar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Kocica- 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Ja też nie chodzę z wielkim bobrem ale też tak jak napisałam podczas @ nie golę. Na zero golę tylko czasami, przeważnie latem. Lubię "paseczki" :) Znacie jakieś sposoby na kropeczki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mademoiiiselle Napisano Styczeń 31, 2008 depilator elektryczny i nie bedzie kropeczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golenie Napisano Styczeń 31, 2008 na kropeczki nie ale moze byc ciekawe wiem tylko ze teraz są popularne serduszka alebo inicjaly ale jak to sie robi to nie wiem ale mozna kiedys sprobowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golenie Napisano Styczeń 31, 2008 a chodzi ci o krostki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golenie Napisano Styczeń 31, 2008 wieczorem po prysznicu balsamuje cale cialo to i to miejsce też, czasami mam krostki a czasami wcale np. dzisiaj nie mam zednej nie wiem od czego to zalezy a depilatorem to strasznie boli probowalam ale wiadomo efekt bez porownania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mademoiiiselle Napisano Styczeń 31, 2008 boli, ale jaki efekt! warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Kocica- 0 Napisano Styczeń 31, 2008 tak, o krostki mi chodzi :) ja też się balsamuję i też te krostki mi czasem wyłażą a czasem nie i tu mam tego stresa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiunieXa 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Gdyby ginekolog chcial się bawic włosami to by został fryzjerem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach