Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Moja kuzynka za byle głupstwo bije dziecko po twarzy..Co o tym sądzicie?

jak dziecko podrośnie to w zasadzie będą 2 opcje: albo odda z nawiązką albo odejdzie w świat bez słowa

Nic nie pomaga tłumaczenie,że zabija w dziecku wszystkie wartosci.uwa ża że to normalne.

Nic nie pomaga tłumaczenie,że zabija w dziecku wszystkie wartosci.uwa ża że to normalne.

Gość Wero987
Moze rodzice ja tak traktowali..

Gość jfhjhj
poza wszystkim to ma też poważne konsekwencje zdrowotne poszukaj w wyszukiwarce \"syndrom dziecka potrząsanego\", może te wiadomości potrząsnęłyby tą matką

czytałam gdzieś, że we Francji jak się karci dziecko, to nie bije się w pupę tylko się policzkuje :O ciekawe, czy to prawda...

Gość aparatka na całego
Moja mam często mnie i mojego brata policzkowała....nie zapomne tego nigdy.Ale w zyciu nie zrobiłabym tego moim dzieciakom.

w oooooostatecznosci moglabym zaakceptowac klapsa w pupe ale bicie po twarzy uwazam za chore i upokarzajace dla dziecka...:( dzieci tego nie zapominaja... sama pamietam jak czasem oberwalam w ten sposob od taty, upokarzalo mnie to i wzburzalo agresje... nigdy tak nie potraktuje swojego dziecka

no właśnie, bo u nas tego się nie stosuje ja właśnie czytałam o dziewczynie, która była we Francji jako dziecko i dostała od kogoś w twarz i strasznie nią to wstrząsnęło a wszyscy się dziwili czemu, bo to tam powszechny zwyczaj ale ile w tym prawdy nie wiem

no nie wiem czy to prawda z ta Francja :) mieszkam tutaj co prawda niedlugo ale nie spotkalam sie z pogladem ze bicie dzieci po twarzy jest normalne, pracowalam kiedys jako au pair, dziecko bylo strasznie rozpuszczone i nigdy klapsa nawet nie dostalo; az zapytam meza z ciekawosci czy to prawda:)

Ja uważam ,że \"d..a nie szklanka \"i jak dziecko zasłuży(ale naprawde zasłuży),powinno dostac w tyłek,ale bicie po twarzy jest dla mnie nie do przyjęcia!!!!

Ja uważam ,że "d..a nie szklanka "i jak dziecko zasłuży(ale naprawde zasłuży),powinno dostac w tyłek,ale bicie po twarzy jest dla mnie nie do przyjęcia!!!!

po głowie ? może dojść do poważnego uszkodzenia mózgu , w późniejszym etapie rozwoju dziecko albo sie będzie jąkać albo nie będzie chciało mówić - odpowiada za to każda maleńka szara komórka mózgu który dopiero się rozwija u jej dziecka - kurwica mnie bierze jak widze na ulicy takie coś chętnie ja bym oddała tej popieprzonej matce tak co by sie krwią zalała !!!!!!!!!!!!!

Gość Słodka79
Dostałam w moim dziecinstwie dwa razy od taty na dupsko (i to zasluzylam) ale nigdy nikt mnie nie uderzyl w twarz. To takie poniżające. Moi rodzice woleli porozmawiac niz bic a mimo tego wyraslam na porządną wartościową osobę, która ma szacunek do innych. Takie zachowanie w Polsce to patologia. A jeśli chodzi o francuskie dzieciaki to mają przerabane. Pozrdawiam

W dzisiejszych czasach nie dopomyślenia jest wymierzyc dziecku kare na ulicy,bo ludzie mogliby cie zlinczowac.Byłam świadkiem takiego wydarzenia-matka strzeliła "szybkiego" klapsa dziecku,bo naprawdę dawał jej do wiwatu,rozrzucając przy tym towar na stoisku.ALEŻ ludzie dali jej popalić!!!!Szczególnie "moherowe "babcie.Dziewczyna o mało nie zapadła sie pod ziemie,szybko zabrała wystraszonego dzieciaka i uciekła.