Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi i tyle

dziewczyny czy znacie firme ...

Polecane posty

Gość przykro mi i tyle

... LACOSTE??? pracowalam za granica kilka miesiecy i przywiozlam sasiadce zestaw upominkowy perfumy(75ml) i balsam Lacoste(250ml) w ozdobnym opakowaniu. troche za to zaplacilam, ale chcialam jej jakos podziekowac za cos, co dla mnie zrobila. potem sie dowiedzialam, ze ona powiedziala ze dalam jej jakies tanie perfumy, kupione pewnie w sklepie "wszystko za funta" . jest mi bardzo przykro:(

Gość wszystko zależy
czy to oryginał czy podróba:o nie martw się.

Nawet gdyby były tanie a nie markowe jak te, bezczelna baba, skoro tak powiedziła..świadczy to o braku taktu i kultury, w ogóle bym się nie przejmowała i jeszcze bym dodała, że nawet za pół funta, bo na nic wartosciowszego nie zasługuje.

Gość przykro mi i tyle
oryginalne oczywiscie, chcialam jej podziekowac. komplet kosztowal 38 funtow czyli jakies 200zl. jest to zestaw upominkowy Lacoste Touch of pink i od razu widac ze to oryginal. jest mi cholernie przykro, poczulam sie jakby ktos mi w pysk strzelil.

Gość wszystko zależy
och ! nie przejmuj się babskiem.ja bym się cieszyła nawet z podróby :) ale tacy są ludzie.Na drugi raz staraj się ją omijać:)

Gość hanka rumcajsowa
ta twoja sasiadka to musi byc straszna wiesniara

Gość przykro mi i tyle
ale czy naprawde ta firma w Polsce jest tak malo znana??? czy naprawde jest tak newiele osob ktore ja znaja???

Gość keyra
to jest znana firma, aż dziwne że po świecie chodzą tacy ludzie jak twoja sąsiadka[niezły tupet]