Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaTakaSobie

na co do kina?

Polecane posty

Gość onaTakaSobie

Witam, wybieram sie dzis do kina i zastanawiam sie na co najlepiej pojsc..czy ktos ma jakies godne polecenia filmy, ktore obecnie w kinach lecą..? pozdrawiam

Gość kobieta jednego mężczyzny
Asterix taki sobie - poprzednie czesci były lepsze, Zaczarowana - do pośmiania fajna bajeczka, Elizabeth - mi sie osobiscie bardzo podobał, Na Piłe ide dzis ale podobno nie warto - jednak sama wole sie przekonac, Jestem Legendą - stanowczo odradzam!! Nudny jak flaki z olejem i ogólnie kupa.

Gość onaTakaSobie
aha..no bo własnie myslalam o tej LEGENDZIE...ale rozne opinie widze są na ten temat... Jakos tak ciezko mi wybrac..nic bardzo nie przykuwa mojej uwagi. Dziekuje za pomoc:D

Gość onaTakaSobie
ooo tak, popcorn obowiązkowo:) uwielbiam ten ich popcorn:)

piła IV bardzo mi się podobała. najlepsza z wszystkich dotychczasowych pił wg mnie oczywiście w tym tyg ide na jestem legendą, bo ponoć wymiata

co wy gadaci, jestem legenda zarabisty! poza tym nie wiem czy juz w kinach ale takie filmy polecam jak -over her dead body z eva longoria-nie znam polskiego tytulu -sweeney todd z johnnym deppem -no country for old men z tommy lee jonesem -things we lost in the fire z hally berry no i jeszcze ta Penelope moze byc z christina ricci...

na trampki lenina hmmsamam bym skoczyla do kina ale nie ma kto sie zajac z moimi potworami buuu

Gość kobieta jednego mężczyzny
popcorn?? Nachosy z sosem serowym motywują mnie jedynie do chodzenia do kina ;P Jeżeli chodzi o Jestem Legendą to mi sie nie podobał bo spodziewałam sie czegos innego, a to głównie film o jego wspomnieniach i o samotnosci. I do tego uśmiercaja psa (naprawde jak chcesz iść sie "rozerwć" do kina to nie polecam).

Ja nie chodzę do kina bo jestem kino maniaczką i zmarnowałabym dużo pieniędzy :)A ile razy bym się zawiodła ...tak przynajmniej nie wkurzam się tak jak obejrzę kiepski film ...

Gość onaTakaSobie
no tak...;-) Co osoba to inne zdanie:) Ale dziekuje za rady. wybiore cos z tego:) Mam nadz.ze nie bede zalowac.

Gość onaTakaSobie
a był ktos może na filmie: Motyl i Skafander?

Gość karmel_
Byłam ostatnio, bardzo fajny film, ale chyba tego juz nie graja :P musisz sprawdzic