Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalejdoskopia

FOTO. OCEŃCIE MOJĄ FIGURĘ

Polecane posty

Gość daj zdjęcie na którym stoisz
prosto

Gość Erykgreen
W skali od 0 do 10 to u mnie masz 9

Gość bejbe lily
gdyby nie ta szewska klatka byłoby w miarę

Gość prawidlowy link
http://images30.fotosik.pl/150/aa36b1e4f454100b.jpg co do Ciebie, to 1. brzydka bielizna 2 pytanie - czy ty sie depilujesz, czy masz taki wzgórek łonowy? 3. małe piersi ale ma to swój urok :) 4 wyglądasz na 55-62 kg ale jesteś tez chyba wysoka wiec dla mnie nie musisz już chudnąć.

bielizna cóż...hehe to jedyne zdjecie na ktorym widac moje cialo. a ze bielizna jest jaka jest to nic nie poradze. obcielam stopy bo mialam rozowe skarpetki w paski:P

Gość szczerze...
Szczerze? Zero biustu, talia taka nijaka, krzywe nogi, do tego bladziutka. Ale nie mówię złośliwie.

gole sie ale nie calkiem. wtedy nie pamiętam czy bylam ogolona bo to zdjecie bylo dawno robione. do szczerze...to samo napisalam przecież:D.

Gość prawidlowy link
jak dawno to po co wstawiasz je dopieor teraz, przeciez przez ten czas twoja figura pewnie sie zmienila :)

talie szczerze mowiąc chcialabym miech szczuplejszą ale taką figurę odziedziczyłam i cholercia nie wiem w takim razie czy cos sie z tym da zrobić. kiedys krecilam hula hop ale nie bylo rezultatów :/

ludzie, nie przesadzajcie, nogi nie za chude, nie za grube, nawet nie widac za bardzo, ze są krzywe. a biust? nie jest za duży, ale nie mówcie, że ZERO biustu. Co więcej, myślę, że ta dziewczyna wygląda lepiej od sporej części dziewczyn ktore chodzą po naszych ulicach.

mam miseczke A. nogi troche krzywe bo nie wszędzie sie złączają gdzie powinny. dawno robione w sensie gdzies rok temu. ani nie tyłam ani nie chudłam od tego czasu

oj z tą bielizną juz dajcie spokój!:D. mówie jak było. nie robiłam tego zdjęcia z myślą ze będę je kiedys pokazywac. a te majteczki były bardzo wygodne:D

Gość fajną masz figurę
mam taką sama tylko cyc większy;) nogi bardzo zgrabne i nie są krzywe, jeszcze nie widziałam nóg idealnie prostych, musiałyby dziwnie wyglądac:o