Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalejdoskopia

FOTO. OCEŃCIE MOJĄ FIGURĘ

Polecane posty

Gość GFGFGFFG
I CZYM SIE TAK PODNIECACIE? figura bardzo przeciętna i NIEKOBIECA. TAKA WRĘCZ CHLOPIĘCA: PŁASKA KLATKA ITP. I TO MA BYC ŁADNE? MI SIE NIE PODOBA I NAPRAWDE NIE WIEM CZYM SIE ZACHWYCAC

Gość grugru
cialo moze byc jeszcze, ale ta bielizna to okropna;/ niedobrze sie robi jak sie na nia patrzy ;/

Gość GFGFGFFG
NO DOKŁADNIE.BRAK GUSTU W DODATKU.I NIE JESTEM GRUBA. JESTEM WYSOKA, SZCZUPŁA I MAM KOBIECE KSZTAŁTY.MAM PRAWO WYRAZIC SWOJE ZDANIE I NIE MUSICIE MNIE OD RAZU WYZYWAĆ

Gość grugru
gfgfgf...a moze by tak wylaczyc capsa i zaczac do ludzi normalnie pisac???

niezbyt miło sie tu zrobiło z tego co widze. coż kazdy ma prawo mieć swoje zdanie, jednak uwazam ze powinno sie je wyrażac w kulturalny sposób a nie tak jak GFGFGFFG

Gość lalaaaa
mam taka sama figurke jak ty i jedyne co mnie wkurza to to ze moglabym miec wiekszy biust, no i wzrostu am 158. A ile masz latek ze tak zapytam?

Gość dorotawo
co ty dziewczyno chcesz masz cudne ciało ja bym takie chciała miec ale mam za duzy brzuch po za tymn ładna bielizna i bedzie git :)

Gość co fajnego jest
Moim zdaniem masz ładna figurę. Co do kształtu nóg to każdemu podoba sie co innego. Masz ładny, płaski brzuch a to w obecnych czasach rzadkośc bo większośc ludzi je byle co i nieracjonalnie. Bielizna faktycznie nieciekawa. Nie będę pisac czy gustowna czy nie, napiszę że jest po prostu źle dobrana. Sprawdz dokładnie obwód pod biustem i w biuście byś dobrała dobrze rozmiar stanika i miseczki. Ważny jest także rozstaw piersi bo jeśli piersi są szeroko rozstawione na klatce a wciskasz je w stanik o wąskim rozstawie miseczek to kiepsko to wygląda. W wysoko wyciętych majtkach talia wyglądałaby na szczuplejszą a figura na bardziej harmonijną. Ważny jest też dobór kolorów, czarna bielizna moze i jest seksowna ale trzeba też pamietac że czarny optycznie pomniejsza, tak więc gdybyś miała stanik w jaśniejszym kolorze, z koronkami itp biust optycznie wydałby się pełniejszy. Zgrabna z Ciebie dziewczyna więc nie przejmuj sie głupimi komentarzami zazdrosnych frustratek.

Gość m_argarita
uda troszkę za duże i roszke mały biuścik ale i tak ja mam gorzej:P

mam 20 lat. \"Masz ładny, płaski brzuch a to w obecnych czasach rzadkośc bo większośc ludzi je byle co i nieracjonalnie.\" prawde powiedziawszy ja tez jem byle co i moj brzuch wcale do calkiem plaskich nie nalezy. widocznie jakos tak sie wyprostowalam do zdjęcia. moj biust w sumie tez jest wiekszy niz to widac na zdjeciu. jakies takie dziwne to zdjecie dalam;). A co do bielizny to juz mówilam ze dawno jej nie nosze. widze ze wzbudza ona najwieksze zainteresowanie;). co robilam na kolanach? nie pamietam, dawno to było:P

Hmmmm...ogólnie figura ok :) tylko może troszeczkę za dużo w tali :) może zacznij tańczyć taniec brzucha :D

Gość madzia-----------------
ładna figura,podoba mi sie :)

Gość gfhhjfnhch
mi sie podoba:) fakt bielizna be ale nie oceniamy bielizny;) jest ok

Gość paulina16
szczerze? masz bardzo ładną figure ... moze nie idealna, ale kto jest idealny ? Poza tym to zalezy od tego ile masz lat ???? bo co do biustu to moze masz jeszcze czas ? ogolnie wiele dziewczyn ma ci czego zazdroscic i tyle ... :))

Gość paulina16
szczerze mowiac myslalam ze masz z 14 lat xD masz taka figure malo kobieca ale ogolnie jestes zgrabna czym nie wiele dziewczyn moze sie pochwalic ;]

Gość wyglądasz jak dziecko

Gość ..................... ..
:)

Gość ja myślę zee jest
ok. wiele kobiet mogłoby Ci zazdrościc, zwłaszcza ze teraz duzo 20-latek ma boczki, wystające brzuchy i raczej do najszczuplejszych nie należy

Gość Auric Blofeld
Dziewczyno bierz się za hula-hop. To powinno pomóc Ci pozbyć się tych 10cm w obwodzie talii.

Gość marita...
kuzwa zaraz eksploduje :O przestancie czepiac sie jej majtek, przeciez napisala, ze nie wlozyla ich zmysla, ze pokaze na cafe tylko pewnie dla siebie w domku ja tez jak nie pokazuje sie nikomu mam zwykle majtki a przy facecie sa koronkowe :p co do nog sa przesliczne, bardzo zgrabne i chcialabym miec takie. biuscik moglby byc troche wiekszy ale ogolnie sliczne cialko :)

Co wy jej każecie się za hula hop brać i talię ćwiczyć, ma piękną talię i płaski brzuch i nic z nią nie musi robić. Wiem że większość lasek dałaby się zabic za taki brzuszek:) Majtki jak majtki, ważne że czyste:-P Biust jeszcze urośnie, nie ma obawy. Czasami odnoszę wrażenie, że jedynym słusznym kanonem urody, obowiązującym na kafe, jest jakis lachon wyrzeźbiony skalpelem, napompowany silikonem i wychudzony do granic możliwości, a wszystko to za grube pieniądze:-O Do autorki: szczerze nie interesuje mnie po co naprawdę wkleiłaś tu swoją fotkę i nie interesują mnie twoje majtki i takie tam;), w każdym razie ja ci powiem tak: masz ładną figurę i staraj się ją utrzymać jak najdłużej. Znam się na sporcie co nieco więc wiem co mówię:)

Gość dikonson
eh sciągnąłbym ci te majteczki i wtedy doszłabys do wniosku ze musisz się podobac facetom;)