Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poduszeczkaaaa

Poduszki chroniące ubranie przed potem

Polecane posty

Gość Poduszeczkaaaa

Czy zna ktoś może sklep internetowy gdzie można kupić takie poduszeczei które chronią ubrania przed potem i brzydkimi plamami po nim.One z jednej strony mają rzep i dzięki niemu można je przyczepić do ubrania pod pachami.Dzięki wielkie za pomoc.

Gość Poduszeczkaaaa
podnoszę

Gość a nie pomyliło Ci się
są poduszki które przyczepia się pod ubraniem na ramionach, aby je unieś, ale takie pod pachy? Pierwsze słyszę i małe musiałyby być bardzo

Gość Poduszeczkaaaa
widziałam je w TVN Style wyglądaja podobnie jak te co są przyszyte np do żakietów na ramionach.Te pod pachy mają rzep by móc przyczepić je do bluzki i są przeznaczone dla osób które mocno się pocą i robia im się mokre plamy na ubraniach-one właśnie przed tym chronią.Gdzies też widziałam w jakimś sklepie internetowym ale to było jakiś czas temu i teraz nie mogę znaleźć

Gość Poduszeczkaaaa
szkoda że nikt nie może mi pomóc

Gość tatankA*.*
potwierdzam, bon prix tam były napewno. A swoją drogą polecam etiaxil ;) bardzo skuteczny.

Gość Poduszeczkaaaa
jutro mam zamiar kupić etiaxil bo nic mi nie pomaga-tzn pomaga ale nie zdąrze zużyc całego antyperspirantu a pocenie powraca.Używałam już vichy ale tylko wydałam kasę.No a te poszuszki by mi się przydały-czasem chciałabym włożyć jakąś fajną bluzkę na specjalną okazję ale niestety fatalnie wygląda gdy ma sie mokre plamy pod pachami,mimo że nie czuć potu.Zajrzę do bon prix i quelle.Bardzo dziękuję za pomoc!!!

Gość miskaaaa
mam ten sam problem... tak bardzo marze o seksownej jedwabnej bluzce:)

Gość etiaxil jest skuteczny ale
niestety tez tylko jak sie go ciagle stosuje, na szczescie nie trzeba robic tego codziennie,a raz na kilka dni. uwazaj aby przy pierwszym uzyciu nie miala wydepilowanych swiezo pach, bo pieczenie jest malo przyjemne.

Gość miskaaaa
moze ktos dac linka tych poduszek...kompletnie nie wiem gdzie tego szukac w bonproxie...

miska to polecam etiaxil gdy go regularnie stosuje pachy sa suche wiec mozna sobie pozwolic na jedwabna bluzke;)

Gość Poduszeczkaaaa
a powiedzcie mi czy zamawiałyście przez formularz w internecie darmowy katalog bonprix? tam chcą żeby podac numer telefonu i ciekawa jestem czy potem wydzwaniają zeby namówić na jakąś promocje.

Gość tatankA*.*
jeśli planujesz kupić etiaxil to tylko dla skóry wrażliwej, chyba, że nie straszne Ci pieczenie po użyciu go to wtedy do skóry normalnej ;) większość osób wybiera właśnie ten pierwszy. Jest jeszcze tańsza wersja podobnego płynu "antidral" również mega skuteczny, ale mnie po nim potwornie piekły pachy, chciałam się w nocy zadrapać na amen, kosztuje około 14 zeta i jest dostępny w aptekach. Niestety etiaxil jak pewnie wiesz jest dużo droższy, ale jak poszukać na allegro to cena jest mniejsza niż w aptece.

Gość miskaaaa
hmm no moze sprobuje... :)

ja uzywam do skory wrazliwej ale problem z pieczeniem wstepuje tylko na wydepilowanej skorze, wystarczy jednodniowy odrost, ns ktory w zimie mozna sobie pozwolic aby nie czuc tego okropnego pieczenia.

Gość miskaaaa
antidral zle wspominam:) to swedzenie bylo nie do wytrzymania... poza tym szybko sie skora przyzwyczaila i nie dzialal...

Gość tatankA*.*
i jest jeszcze cos takiego jak etaksel ale nie wypróbowałam go, więc nie wypowiem się na temat skuteczności. Polecam natomiast pod względem działania etiaxil, bądź tańszą wersję antidral niestety jest tylko jeden rodzaj i jeśli nie chce się wydać za dużo kaski trzeba pogodzić sie z pieczeniem. Choć mojej koleżance po antidralu nic nie było, indywidualna sprawa ;)

tatanka a depilowalas pachy?

Gość tatankA*.*
po etiaxilu narazie nic mi nie jest, ale może wynika to z tego, że nie wypróbowałam go na świeżo wydepilowane pachy ;) nie mam odwagi hihi

i radze jej nie miec dalej. ja kilka razy ni mialam wyjscia i zaryzykowalam to myslalam ze mnie trafi to szczypanie przez pierwsze pol godziny. teraz staram sie miec maly odrost na wieczor, a rano depiluje i mam kilka dni spokoj.

Gość tatankA*.*
używam go co 5/6 dni i staram się robić to tak aby zawsze mieć paszki ogolone przynajmniej dzień wcześniej. Narazie jest ok i nie muszę go używać częściej. A mam go już przeszło rok i nadal działa

Gość tatankA*.*
właśnie o te poduszeczki chodziło :)

Gość miskaaaa
poduszeczka dzieki, zapisuje link w ulubionych !!:) nie wiem czy nie sa za male heh moze je zamowie, ale najpierw sprobuje ten etiaxil...

Gość Poduszeczkaaaa
ja też będę próbowała etiaxil-jutro ide do apteki.Ale poduszki też się przydadzą tak na wszelki wypadek :)

Gość tatankA*.*
polecam polecam bo po nim naprawdę żadna kropelka pod pachami nie ma prawa się pojawić

tylko sie nie zdziwcie ja ostatnio zaplacilam za niego 42 zl, ale starcza na dosc dlugo

Gość Poduszeczkaaaa
ja wiem że jest drogi bo patrzyłam w internecie więc liczę się z tym że będę zmuszona wydac ok 50zł ale jeśli ma być skuteczny to wole tyle wydać i mieć spokój :)