Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unatienda

hormony! pomóżcie!!

Polecane posty

Gość unatienda

Cześć dziewczyny, ok kilku miesięcy zaczęło mi przybywać włosów n ciele- głównie na twarzy( dużo ich jest ale jasne), na rękach( ciemne) i na brzuchu( drobny ciemniejszy meszek). Dodatkow silnie poce się pod pachami od kilku miesięcy i jestem rozdrażniona aserce wali jak najęte. Byłam u endokrynologa- przepisała Jodid na bardzo lekką niedozczynnośc tarczycy ,a co do włosów i pocenia się powiedziała, żewszystko jest w normie :(:(:( Czułam się olana, a mój problem został zbagatelizowany. Przecież ja najlepiej czuje ,że coś jeste ze mną nie tak! Dodam, że okres mam w normie- regularne 33 dniowe cykle. Czy któraś z was miała podobne problemy? do kogo ma się udać? co robić? niedługo będe wyglądała jak małpa- to się staje moją obesją. Dobrze, że owłsoienie na twarzy jest jeszcze jasne. Boje się, że to coś groźnego- naczytałam się dużo o PCO, hirsutyźmie itp itd :(

zmien lekarza i powiedz o swoich obawach nie poddawa sie sa tu kobiety ktore walcza z tymi wloskami , nawet sa zabiegi do usuwania i kosztuja 400 zloty