Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytam Pytam Pytam

Szybkie pytanie do kobiet o buty peep toe i rozmiar PROSZĘ

Polecane posty

:) czy powinnam kupić mniejsze, żeby nie spadały z pięt jak palec wylezie? :P nie mam możliwośći przymiarki :) więc proszę o pomoc 😭 normalnie noszę 39- 25 cm, a 38 ma 24,5 cm, w sumie mam jedne szpilki 38, ale nie wiem czy to typowe 38 . Proszę o odp :)

ja bym kupila normalny rozmiar, zawsze tak robie, mam tylko jedna pare butow , ktora ladnie wyglada i nie nadaje sie do chodzenia - a mniejsze buty , niestety, do chodzenia sie nie nadaja :(

nie radze kupować za małych butów tego typu, bo chyba nie ma nic okropniejszego niz jak babce wychodzi duży paluch na ulice przez tą dziure :P

ja kupiłam na Allegro swój rozmiar peep toe (39-25cm) i mi były za duze

wlasnie ja tez mam odobny problem:( nosze buty o rozmiarze 37. przymierzalam takie buty i byly na mnie za duze wiec wzielam numer mniejsze i wciaz spadaly mi z nog:O. wkurzylam sie i przymierzylam rozmiar 35. te z kolei byly dla mnie za male. juz nie wiem czy ja mam niewymiarowa stope czy buty sa feralne.

wlasnie ja tez mam odobny problem:( nosze buty o rozmiarze 37. przymierzalam takie buty i byly na mnie za duze wiec wzielam numer mniejsze i wciaz spadaly mi z nog:O. wkurzylam sie i przymierzylam rozmiar 35. te z kolei byly dla mnie za male. juz nie wiem czy ja mam niewymiarowa stope czy buty sa feralne.

to moze problem nie lezy w dlugosci ale szerokosci buta? mam 2 pary butow peep toe jedne sa skorzane w rozmiarze 37 ale sa dosc szerokie wrecz bardzo bo ja mam szeroka stope i bity sa przewaznie zbyt ciasne i one mi spadaja z nogi faktycznie natomiast drugie sa waskie......i trzymaja sie nogi bardzo dobrze... oba buty maja ta sama dlugosc...

E już dawno zamówiłam te buty, a Wy stary temat podnosicie :P wzięłam 38- 24,5 cm. Na długość ok, tylko mam te cholerne wysokie podbicie (?) i cisną mi z góry, ale poginam w grubych skarpetach po domu i mam nadzieję, że się rozejdą :classic_cool: ;) nie ma to jak mieć takie kopytka ;) wiem, ze 39 by spadały z pięt, więc dobrze trafiłam :)