Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzik Okrutnik

Mąż znów ma wyjazd służbowy...

Polecane posty

Gość a czesto ma
takie wyjazdy?

Gość u mnie jest odwrotnie
to ja czesto wyjezdzam w delegacje... Ale maz nie narzeka na ciezki zywot ;)

ostatnio prawie co tydzień bądź dwa.. Jakiś wielki projekt.... Ja też bym pewnie nie narzekała, gdybym nie zostawała z dzieckiem i psem:)... A tak jestem uziemiona...

Gość a czesto ma
a to faktycznie bardzo czesto:-(. a w jakim wieku macie dzidzie?

Gość a czesto ma
Moj tez wyjezdza, ale rzadko, jednak rozumiem Cie bardzo dobrze, bo znow ja czesto wyjezdzam (praktycznie polowe czasu musze byc zagranica:-() i strasznie tesknie:-(, wlasnie jestem sama:-(

Oj to kiepawo... nie psuje to relacji między Wami? Ja na początku strasznie się wkurzałam.. mam bardzo niemiłe doświadczenia i muszę przyznać że byłam bardzo zazdrosna o te wyjazdy... Ostatnio znów stres powrócił, bo często wyjeżdża z koleżanką z pracy.. ech..

Gość prawda boli kochana autorko
pewnie zdradza cie z jakas laska , jestes juz nieatrakcyjna , masz dziecko i znudzilas mu sie ale nie odejdzie od ciebie bo cie kocha , tylko jezdzi na male bzykanko po szkoleniu:P

Gość a czesto ma
psuje:-(, jeszcze u niego w pracy rozrywkowe i mlode towarzystwo, czesto maja jakies imprezy, kolezanke ulubiona tez ma, wiec to wszytsko jest do dupy, takie wyjazdy sa dobijajace:-(

Gość a czesto ma
i jeszcze nic nie mozna planowac, o dziecku nie wspomne:-( a Twoj Maz to tylko przy tym projekcie tak wyjezdza czy ma taka prace?

No nie są to szkolenia (na szczęście) tylko prawdziwa praca (wiem, bo ze dwa razy z nim byłam).. Niepokoi mnie tylko ta koleżanka.. Gdyby mnie zdradzał byłby bardzo głupi, wie, że bym go zostawiła gdybym dowieziała się o zdradzie.. Ale...zdrada ma wiele imion.. nie chodzi tylko o pójście do łózka.... większośc firm jest na miejscu, więc ja tego nie odczuwam.. no czasami późno wraca... ale teraz ma firmę z oddziałami w całej Polsce i tak jeździ to tu to tam... A Ty pracujesz za granicą czy masz taką pracę, że często wyjeżdżasz? I czy to warte skoro tak się psuje?

Gość a czesto ma
o to lepiej, ze praca, a nie szkolenia:-) szkolenia, to jedna wielka biba:-( kolezanka mnie tez niepokoi i nie jestem na miescu, wiec wiadomo dodatkowo mnie to stresuje:-( podejscie do zdrady mam takie samo jak Ty, tez nie wyobrazam sobie zwiazku po zdradzie:-( szkoda, ze nie moze byc Twoj Maz wiecej przy Tobie i dziecku:-( moze jak mu sie to rozkreci, to nie bedzie musial tyle jezdzic? ja pracuje za granica, jestem zwizana projektem do konca roku:-( bylaby niezla afera jakbym zerwala umowe:-( nie wiem czy drugi raz bym sie zdecydowala, ale jak teraz zerwie, to juz w ogole bedzie kaplic:-( i kolo sie zamyka:-(

Masz umowę do końca roku kalendarzowego? Bo to faktycznie przechlapane... Jak często jesteś na miejscu? I jaki jest Twój mąż? Godny zaufania czy raczej rozrywkowy? Mój dokąd nie zmieni pracy to tak będzie miał.. A nie chce zmieniać na biurkową, bo to go nudzi....Zresztą na pewno rozumiesz.. Duża kasa ale kosztem czasu...

Gość a czesto ma
tak, do konca roku:-( mniej wiecej jestem tam 3 tygodnie, a pozniej w Polsce ok. 2-3 tygodnie i tak w kolko:-( maz jest godny zaufania, ale lubi tez flirtowac, a wiem, ze laski mu tez nadskakuja, a to roznie bywa, szczegolnie jak maja jakies imprezy firmowe, ale nawet bez tego...

Gość a czesto ma
musze leciec, wpadne jutro 🌼

Znając facetów to pewnie wszystkiemu Ty jesteś winna bo wyjeżdżasz.. choć podejrzewam że była to poniekąd wasza wspólna decyzja

Gość a czesto ma
Dzik Okrutnik, tak, oczywiscie ja jestem bardziej winna;-) Jestem bardziej winna, bo ja wyjezdzam za granica i musze tam siedziec;-) Moj szef to pewnie by wolal zebym przez caly czas tam siedziala, ale moj Maz nie ma zbytnio ochoty na przeprowadzke za granice (choc kiedys razem tam mieszkalismy) :-( Mam nadzieje, ze damy rade, choc czasami jest bardzo ciezko, szczegolnie w weekend jest bardzo smutno:-( A Ty masz jakiejs podejrzenia odnosnie tej kolezanki Twojego Meza?

Gość a czesto ma
ooh, witaj Fajna Suka, fajnie, ze ktos jeszcze:-) A w jakim wieku masz blizniaki? Z blizniakami, to masz pewnie niezle zamieszanie:-).

Gość nie przejmujcie się
co ma byc to będzie tacy są faceci, mądrzy po szkodzie albo i nawet wtedy nie

Gość nie przejmujcie się
najważniejsze jesteście Wy i dzieci a jak facet durny to co po nim

Cześć Wam, mój wrócił... Co do podejrzeń... eh .. ja sama wiem, że jestem bardzo zazdrosna.. podejrzliwa... w sumie on nie daje mi powodów.. ale taki głupi mam charakter... Bardzo chciałabym mu ufać, bo niby dlaczego nie a jednak do końca nie mogę..