Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebo z chmurka

Po czym poznac ze facet chce TYLKo seksu?

Polecane posty

Gość niebo z chmurka

Gość Zoska Loren
Gada non stop komplementy w stylu: jakas ty piekna, cudowna, jedyna....Po godzinie znajomosci jest juz zakohany i obiecuje wspolna przyszlosc. Od razu chce obejmowac, calowac sie, obsciskiwac. Mowi ze ciagle o tobie mysli, ze wprawiasz go o zawrot glowy itp. Potem w koncu dostaje swoje i nagle jest nieosiagalny.

Gość szybko
chce przeleciec laske

Gość inaczej......
ale te caluski obsciskiwania..itd to chyba w duzej ilosci bo pocalunek podczas tanca np sie w to chyba nie wlicza? kurcze bo ja tak mialam i tez nie wiem po czym to poznac ..chyba tak od razu sie nie da, niestety

Gość niebo z chmurka
ale mi chodzi o to czy na poczatku znajomosci idzie to zauwazyc?

Gość niebo z chmurka
nikt juz sie nie wypowie:(

Gość fkakakam
Wypowiem się. Tylko durna młoda koza mająca wióry zamiast mózgu zadaje takie pytanie. Mądre kobiety widzą takie rzeczy od razu.

Gość niebo z chmurka
fkakakam ---> a ja nie wiem i dlatego pytam:(

Gość fijołłka
też bym chciała wiedzieć...trochę sie przestraszyłam, bo ten który mi się spodobał ciągle do mnie lgnie, chce sie przytulać...czyli co, zdemaskowany?

Gość inaczej......
..a ja co? ....... tez zdemaskowany?

Otóż taki men będzie się do dziewczyny kleił, dotykał, próbował całować - to w wersji prostej do rozszyfrowania. Porządny będzie trzymał dystans, który skraca sie z biegiem CZASU. W innej wersji (zdobywcy) będzie udawal romantycznie zakochanego, będzie wydzwaniał, nachodził, dawał suweniry itp, ale w tempie zastraszającym. Tacy daja sobie 3-4 tygodnie na zaliczenie i zwianie. Trzeba obserwować i sluchać kobiecej intiucji ;-)

Gość każdy facet chce tylko
przeleciec laskę, tego nie trzeba poznawac, to jest pewne jak podatki:)

widać pewną przesadę w zachowaniu, dobrze to Zoska opisała ... a poza tym jest jeszcze wersja hard, gdzie facet od razu deklaruje, że nie chce sie wiązać na poważnie, bo nie dorósł itd.., taki ktoś liczy na to, że kobieta postanowi ten stan rzeczy zmienić :P a potem może zawsze powiedzieć, że przecież uprzedzał :D

Gość BBBBBBBBBBBBB
Taki facet bardzo zabiega, aż za bardzo...słodzi do przesady, robi plany na przyszłość, przedstawia siebie jako porządnego faceta bez wad. Jest przymilny, zawsze się z Tobą zgadza, narzuca przyspieszone tempo. Czasem coś wspomni o seksie, zrobi jakąś aluzję, czasem zadaje pytania związane z seksem na 2 czy 3 spotkaniu. Szybko usiłuje zaprosić Cię do domu lub zabrać gdzieś na weekend...

Gość BBBBBBBBBBBBB
co do klejenia się...to szybko przystępuje do działania;)