Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymioty a antykocpecja

zaciekawiona

Polecane posty

w godzinę po zażyciu tabletki novynetee wymiotowałam co nalżeży robić w takim przypadku

up

hmm z tego co się orientuję to trzeba po prostu wziąc kolejną tabletkę z opakowania,bo proste i logivzne że nie bedzie skutecznoći zachowanej bo nie bedą zachowane odpowiednie proporcje hormonów w organiźmie.

ulotka, ulotka, ulotka. zakrecona, zakrecona, tak zakrecona....moglas przecinkow uzyc :P wez pigulke, tamta pigulka sie nie wchlonela, inaczej nie bedzie zachowana antykonceopcja i ew bedziesz musiala sie dodatkowo zabezpieczyc(zalezy ktory dzien tygodnia) bedziesz miala 20 tabletek wziety , moze wtedy zrobic : - przerwe 7 dniowa, rozpoczynajaca i konczaca dzien wczesniej niz dotychczac - rozpoczac opakowanie bez przerwy (nie musisz) - dobrac tabletke z innego opakowania by zachowac ten sam dzien tygodnia i ew zastosowac sie do ktorej z 2 w/w wypowiedzi :)

Gość zzaciekwionaa
to była 6 tabletka, nie wzięłam drugiej. Będę teraz brała po prostu kolejne o stałej porze. Trudno sexu nie będzie. Ulotkę przeczytałam dokładnie, niestety brak tam informacji na ten temat