Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka z blokowiska

Oto przepis jaki powinien być klasowy mężczyzna

Polecane posty

wysportowany szczupły ale nie chudy 185 - 190 cm wykształcony męski klasowo, modnie, gustownie ubrany oczytany zaradny, obrotny dobrze sytuowany w zadnym wypadku nie sknera majacy gest znający zasady savuar vivre potrafiacy rozmawiac na kazdy temat odprowadzajacy PO KAZDEJ RANDCE kupujacy kwiatki bez okazji zabierajacy w rozne miejsca dobry kochanek nie palacy nie wychodzacy z kolegami na piwo poswiecajacy swoj wolny czas swojej ukochanej potrafiacy zadbac o kobiete prawic komplementy nie obrazac sie, nie stroic fochow nie zwracac uwagi jak kobieta czasami stroi fochy - jej czasami wolno potrafiacy zaskakiwac potrafiacy spelnic kazda prosbe swojej ukochanej ;-) I CO PANOWIE NA TO ? ;-)

Gość ja na to
wróże ci staropanieństwo

Gość Ciekawskie_bydle
Szukaj dalej. Jak będziesz miała prawie 50 lat coś zrozumiesz. Zresztą tylu chodzi po świecie prawie identycznych wiec to żadna nowość :P Nie powala ten opis.

Gość coś mi się tak z wydaje
Że umrzesz w tym swoim blokowisku Hhheheh BuUHHHAAA

Gość a to dlaczego
to co opisujesz to gatunek rzadki ale nei wymarły ;)

sory, ale co z tego jest nie do spelnienia ? czy ja napisalam cos z kosmosu ? poza tym chyba dziewczyny powinny sie szanowac nieprawdaż ?

Gość hehehehe22s22
po 1: co jest złego w pojsciu na piwo z kolegami? po2: i tak z wiekszosci same robicie chamow ;]

w jaki sposób my robimy z nich chamów ? a co zlego w wyjsciu na piwo ? ma wolny czas to niech mnie poswieca, ja jestem jego ukochana wiec po kiego diabla ma sie gdzies szlajac z kolegami ? chce sie z nimi spotkac, niech mnie wezmie ze soba ;-)

Gość Sawoir vivre
Wszysko się zgadza, prócz tego savuar vivre :O

Gość a mój nie prawi komplementów
a reszta się zgadza, nie jest zbyt wylewny

Gość hehehehe22s22
przez to ze kochacie chamow(z reszta to chyba obustronne, tylko ze takie kobiety nazywane sa zolzami), wiec sie automatycznie dostosowywujemy "che sie z nimi spotkac" - gdzie tu masz ze chce z Tobą byc wtedy, ubezwlasnowalniasz go?

Gość ja troszku zmodyfikuje
wysportowany szczupły ale nie chudy 185 - 190 cm* 185- w góre wykształcony męski klasowo, modnie, gustownie ubrany oczytany zaradny, obrotny dobrze sytuowany w zadnym wypadku nie sknera majacy gest znający zasady savoir vivre * potrafiacy rozmawiac na kazdy temat odprowadzajacy PO KAZDEJ RANDCE kupujacy kwiatki bez okazji zabierajacy w rozne miejsca dobry kochanek nie palacy nie wychodzacy z kolegami na piwo* wychodzący, mający swoje zycie, poswiecajacy swoj wolny czas swojej ukochanej* patrz wyżej potrafiacy zadbac o kobiete prawic komplementy nie obrazac sie, nie stroic fochow* czasem wskazane, by nudy nie było:P nie zwracac uwagi jak kobieta czasami stroi fochy - jej czasami wolno potrafiacy zaskakiwac potrafiacy spelnic kazda prosbe swojej ukochanej * no... czasem sie nie da taki w przybliżeniu jest mój ukochany! i za to m.in. go kocham! :)