Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina22__

czy 22 to za wczesnie na dziecko ??? w jaki wieku rodzilyscie????

Polecane posty

Gość alina22__

mam 22 ale zawsze czulam sie strasza. duzo w zyciu przeszlam i duzo doswiadczylam kocham dzieci calym sercem.. mieszkam ze swoim partnerem 3 i pol roku mamy wlasny dom, on ma baardzo dobrze platna prace, kochamy przbywac razem i spedzac czas w zaciszu domowym.. ja tez mam dobra prace. czy myslicie ze to za wczesnie ?? jaka jest wasza opinia? czy powinno sie pozwiedzac swiat i przezyc troche zycia zanim sie bedzie mialo dziecko ? wyszalec i korzystac z wolnosci ?? czy moze miec dziecko w mlodym wieku i robic rozne rzeczy razem ? i za 10-15 lat nadal byc fajna laska z dzieckiem ?

Gość Janina80
kochana ja w tym wieku juz miałam córkę - jak szalec to razem

Jeżeli uważasz że 22 lata to odpowiedni wiek na zajście w ciąże i urodzenie dziecka to ok!!! Nikt nigdy nie powinien wyznaczać granicy odpowiednniego wieku na urodzenie dziecka!!! To jest sprawa indywidualna każdej kobiety i jej partnera, a nie kobiet z forum!!!! Jedna uważa że to jest czas odpowiedni inna nie. A taka jest prawda, że zadecydujesz Ty a nie My :) Ja zaszłam w ciąże w wieku 22 lat i uważam ten wiek za odpowiedni DLA MNIE! Urodziłam w zeszłym roku kiedy miałam 23lata. I nikt nie ma prawa powiedzieć, że jeszcze nie powinnam mieć dziecka bo to absolutna bzdura!!!

Gość ja miałam
25 i 29 lat

Gość whattttttttttttttttttttttttt
dla mnie zdecydowanie za wczesnie. mam 24. planuje dziecko za 3,4 latka :)

Gość aparat
Wyszłam za mąz majac 21,dziecko rok po slubie

ja urodziłam dziecko mając 22 lata a 3 lata później zaczęłam podróżować i objeździłam Europę ;) ją też wszędzie z sobą zabieraliśmy miała chyba 4 lata jak była na pierwszym koncercie tak, że nie przeszkadza :D teraz mam dużą córę, która jest moją kumpelą słuchamy tej samej muzyki, pożyczamy sobie ciuchy jest nad wiek rozsądna i samodzielna fajnie jest mam też małego synka on nigdy nie doświadczy tego, co ona :( rodzice koło 40 są już zbyt rozsądni :D teraz bym malucha nie ciągała na nocne koncerty... ale córka to miło wspomina

Gość drużynaaa
MaMani ale do przodu, 22 lata i drugie dziecko, to tak do okresu przekwitnienia moze ci wyjśc drużyna piłkarska

Gość xana77
mysle ze to indywidualna sprawa,tak jak sie czuje,kazdy jest inny,ja mam 22 i za dwa miesiace bede mama

Gość xana77
dodam ze stralam sie o dzidzie rok:)

Gość do MAMani
pogoń tego swojego z łóżka jak nie umie chłopaka zrobic, co za partacz

jeszcze nie wiemy czy nie umie :P we wrzesniu sie okaze :D:D a nóż mu sie udało :D:D:D:D

Ja bym sie nie zdecydowala... mam 23 lata,mysle o dziecku dopiero za jakies 5, mimo ze mamy srodki finansowe, mieszkamy samodzielnie itp... Kazdy robi tak jak uwaza, ale np ja wole jeszcze troche pocieszyc sie brakiem odpowiedzialnosci za kolejne zycie i uwazam ze nic nie trace czekajac na dziecko dluzej

ja ma 41 a mój synek 21 i jest naprawdę super, bo mimo wszystko mamy parę wspólnych tematów :) a wtedy, jak miałam 20 i ogrooomny brzuszek, to też byłam szczęśliwa :) nigdy nie żałowałam, że za wcześnie, a moje koleżanki cały czas zazdrościły mi tak dużego dziecka (i nadal zazdroszczą) ;)

Gość ciekawie czego zazdrościć
jakby tak faktycznie ci tego luksusu siedzenia w pieluchach w tym wieku zazdrościły to przecież ile to roboty "dać" i mieć dziecko.

super wiek!!!bedziesz młodziutka mamunią!! gratuluje

Gość mama_córeczki
31