Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przegranym facetem

Jakieś dołujące cytaty i piosenki proszę !

Polecane posty

moi znajomi bawią się teraz na balu, wszyscy z połówkami, dogadują się ze sobą coraz lepiej mi coraz gorzej idzie, co jakiś czas słysze przytyki, że samotny 23 letni facet itd...a co ja mogę zrobić że wszystkie dziewczyny do których coś poczuję mnie olewają ? Ładny nie jestem to nawet szansy mi nie chcą dać...Oni się bawią korzystają z młodości a ja grzybieje i zamykam się w sobie...a ich coraz mniej to obchodzi.... dawajcie wszystko co dołujące.......

Gość np. podatki

Gość opryszczka

Gość taki gosć mogę powiedziec
Na Pani tle ja jestem niczym. Wiem, że stoję jak słoń Zamiast tulić dłoń. ...To strach o porcelanę. Ja na tle Pani smak dobry ranię, Jak ten ocet wśród róż, Jak ten jesion wśród brzóz, Tak ja, przy Pani, tu. Inny nie będę, Ładny nie będę, Tylko taki jak jestem, Jasnoniebieski. Inny nie będę, Lepszy nie będę, Może gorszy? Ja na tle Pani smak dobry ranię, Niczym kleks pośród nut, Budzik w czasie snu, Jak pieprz w kąciku ust. Bo ja, przy Pani, przepraszam za...nic. Lecz na wróble czy strach Szpeci piękny sad? O nie, nie myślisz tak. Inny nie będę Ładny nie będę, Tylko taki jak jestem, Jasnoniebieski. Inny nie będę, Ładny nie będę, Zawsze wolny, niesforny, Czasem przystojny. Inny nie będę, Ładny nie będę, Chyba z Tobą. Zdecyduj Pani, czy taki kamień, W twych ramion ramie Zyskać może blask?

Dzem \"list do m\" refren zaczyna sie \"samotność to taka straszna trwoga...\"

Gość marionettka
Jestem samaaaa taki los, niekochanaaa...

Olusssss Najlepszy chyba cytat " Pochowalem swoje serce...dla nikogo bic nie bedzie "........

Gość Olusssss
jestem przegranym facetem - Wiesz co jestem pewna, że jednak będzie biło.. dla tej jednej jedynej:*

Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową. Pamiętne słowa z Dangerous Minds....ale jakie aktualne w moim przypadku.....

Gość ukzert
a ja mam 24 lata i 6 miesiecy i nigdy nie miałem dziewczyny , a jakos nie narzekam :)

Gość Olusssss
jestem przegranym facetem - chcesz pogadać(moze gg)?

Gość Olusssss
jestem przegranym facetem - chcesz pogadać(moze gg)?

Mówił, że nie ma po co żyć Tłumaczył się, że nie ma nic Bo stracił dom i młodzieńcze sny Nie miał siły by opanować łzy Kolejny dzień nie cieszył Go I nie czekał na pierwszy promyk słońca Nie uśmiechał się, wciąż ocierał łzy Myślał jestem sam może jestem zły Był jak mgła Niewidzialny tajemniczy Był jak kruchy róży kwiat delikatny Był jak cichy wiatr Całkiem wolny lecz samotny Jak ocean bez dna nieszczęśliwy Mówił, że to nie jego świat Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć Był jak mgła Niewidzialny tajemniczy Był jak kruchy róży kwiat delikatny Był jak cichy wiatr Całkiem wolny lecz samotny Jak ocean bez dna nieszczęśliwy Hey ye hey ye hey yea uua uua uua uua uua …… Był jak mgła Niewidzialny tajemniczy Był jak kruchy róży kwiat delikatny Był jak cichy wiatr Całkiem wolny lecz samotny Jak ocean bez dna nieszczęśliwy Więc dalej idź mój zagubiony Książe Szukaj szczęścia ja wiem, że odnajdziesz je I odzyskasz swe zagubione sny Bo nie jesteś sam i nie jesteś zły dzis tego slucham....

dzieki ale w takich doloach wole byc sam....... poslucham sobie poczytam i spadam spac , bo zadnego ze mnie pozytku

Gość jozin z bazin ha ha
neurosa1, o malo z krzesla nie spadlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha ha ha ha

Gość Aaaaaaaaaaaleeeeeeex
Nie przejmuj sie na pewno znajdziesz kogoś dla siebie :*. Ja mam tak samo :( jestem zakochana w moim koledze ze szkoły a on mnie olewa nie chce ze mną gadać... Cużż jego strata nie? NIE PRZEJMUJ SIE MIŁOŚĆ CIĘ KIEDYŚ DOPADNIE... A JEŻELI CHCESZ COŚ DOŁUJĄCEGO TO : http://www.tekstowo.pl/piosenka,evanescence,before_the_dawn.html http://www.tekstowo.pl/piosenka,evanescence,bleed.html http://www.youtube.com/watch?v=4YkU8CKt3rU&feature=related ORAZ BONUS! COŚ NA POPRAWE HUMORU!!! http://www.youtube.com/watch?v=SUlUuV2ufSQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=bzxN625oYlI&feature=related ZAJEBISTE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :***

madchen, O Matko! List do M. - Dżemu?! Jak możesz temu facetowi polecić tą piosenkę? To jest utwór o zdecydowanie głębszym znaczeniu.. Do autora: Piszesz, że: "Ładny nie jestem to nawet szansy mi nie chcą dać...Oni się bawią korzystają z młodości a ja grzybieje i zamykam się w sobie..." No właśnie. Zamknij się w sobie jeszcze bardziej to na pewno kogoś znajdziesz. Skoro nie masz urody amanta, to może spróbuj jakoś zapunktować swoją osobowością? Wepchnij się do nich na chama. Jak będziesz siedział na kobiecym forum, narzekał i się dołował, to raczej wiele nie zyskasz. No może poza depresją.

Gość Wioo
mejbiś - a niby dlaczego nie List do M - Dżemu ?? Moim zdaniem pasuje kompozycja i nastrój do jego sytuacji . Ale co do autora masz racje .. Jak sie zamkniesz w sobie to nawet jak spodobasz się jakiejś to nie będziesz gotowy .. ! Weź sie w garść chłopie .. ! Jeśli chodzi o jakąś piosenke to ta jest nawet spoko : Słoń - love forever ... tylko nie bierz z tego gościa przykładu . xD

My Dying Bride - For My Fallen Angel http://www.youtube.com/watch?v=eZFiTRIWaK0 Oto wstrzymuję oddech I srebrny blask wypełnia me oczy Składam pocałunek dla jej ciszy Jako, że ona nigdy już się nie wzniesie Na moim słabym ciele Spoczywa jej omdlewająca dłoń Przez owe niebiańskie pola Którędy kiedyś biegliśmy Niczym złodziej pośród nocy Jest delikatny podmuch wiatru Walczy z mymi łzami Których nie osuszę przez wiele lat Złota strzała miłości Winna była ku niej mknąć Zamiast tej czarnej strzały śmierci Która to zadała jej śmierć powodzenia ;)