Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamka82

DOBRY GINEKOLOG GDYNIA!!!!PROSZE O POMOC

Polecane posty

MIESZKAM W TROJMIESCIE O NIEDAWNA ...NIE MAM ZA WIELU ZNAJOMYCH ZEBY MI DORADZILI...LICZE NA WASZE OPINIE...

witaj kamka ja roniez mieszkam tu ok 2 tyg w gdansku i z tego co sie zorientowalam to dobra jest strone www.trojmiasto.pl i tam mozesz sie duzo dowiedziec pozniej jest forum babyboom i tez taka sama strona i tam jest forum regionalne -kolezanki z trojmiasta jest tam duzo babeczek i mozesz sie czegos dowiedziec ja ide w pon do ginekolog w gdansku olszak-sokolowska wiec w pon moge sie wypowiedziec na jej temat ale podobno przesympatyczna powodzenia🌼

Gość danis
ja chodze do dr Jańczewskiego super przystępny, miły, dokladny, pracuje w szpitalu w redlowie ta zaleta w razie ciązy

Gość danis
aktualnie prowadzi moją ciąże i uważam , że dokonalam trafnego wyboru

super..wielkie dzieki.poszukam troszke moze cos znajde.a ty koniecznie daj znac po wizycie..w sumie do gdanska tez bym mogla jezdzic pozdrawiam:)

Gość danis
to mój 1 lekarz meżczyzna wcześniej 10 lat była kobieta. Zawsze mialam opory przed facetami, ale minęlo mi. Ma na portalach bardzo dobre opienie

pierwsza ciaze prowadzilo mi dwoch facetow tzn.przeprowadzalam sie i mialam w dwoch roznych miastach..w sumie bylam zadowolona ale chcialam sprobowac z kobitka...a zdrugiej str..moze byc facet..jakies namiary mogłabym? dziekuje za zainteresowanie