Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była yasminellka buu

yasminelle to dno!-ZOBACZCIE do czego to doprowadziło!

Polecane posty

Gość skaza
czyli byly zle dobrane....nie martw sie..jesli teraz bedziesz sie dobrze odzywiac i bedziesz miala wlasciwe tabsy..to szybko zrzucisz zbedne kilkosy....tylko nie bierz znowu jakiegos szajsu...

zrobię sobie przerwę z tabsami.

Gość goodmorning
a ja przytylam - woda mi sie zatrzymala - po Harmonet. ostrzegam przed tym gownem!

witam. W odpowiedzi na temat, to najgorsze tabletki jakie brałam. Od trzech lat próbuję zrzucić nadmiar wagi i powoli daję radę...

A dla mnie są Ok. Wcale nie przytyłam a biorę je już od 8 m-cy

ja brałam 3 cykle, ale już odstawiłam. jak po każdych tabsach spuchłam troszkę i apetyt miałam większy. więc dla mnie akurat pod tym względem nie było różnicy czy brałam stediril za 3,5 czy yasminelle za 40 zł. ale każdy reaguje inaczej, każdy organizm jest inny i to że jedna puchnie, czy tyje nie oznacza że inna też będzie. a ty autorko naprawdę świetnie wyglądasz na obu zdjęciach,nawet to drugie, obecna dla mnie ładniejsze :D

Gość symetria hash
byłaś anorektyczką a teraz wyglądasz normalniej, choć troszke schudnąć powinnaś - jednak nie wracaj do poprzedniej wagi bo bez obrazy, ale wyglądałaś obrzydliwie :-o

była yasminellka buu >>>heheh Chwila , niby ze co tabletki spowodowaly ta twoja nadwage?? Nie umiałaś zadbać o siebie poprostu ! Na 1 fotce nie ma rewelacji wychudzone szczudło bez mieśni . Jak sie bierze homrony trzeba pomysleć o diecie i sporcie a nie brac tabsy i liczyc na to ze bedzie sie piknym i chudym !Co za mentalność !

madalyna >> Najwidocznie za duzo jesz i za malo sie ruszasz ,3 lata intensywnego treningu buuu wygladalabyś rewelacyjnie! Nie kumam tego jak 3 lata mozna zbijac wage i nie zbić >>co bedzie jak urodzisz dziecko i bedzie 15 kg nadwagi jak nie wiecje ja miałam np 30 kg .

Kobiety obudzcie sie ,idzie do klubów fitness i nie wypisujcie takich tekstów ! Yasimella to tabletki 4 generacji ,nie tyje sie po nich bo nie zatrzymuja wody !Oczywiscie u nietkorych apetyt sie zwieksza a tu wtedy trzeba sie pilniować !

effinko=> u mnie trzymały wodę!więc nie mów że nie trzymają!może jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę :P ale ja spuchłam okrutnie! no bo chyba nie przytyłabym w kostkach i dłoniach tak strasznie!? zresztą moja lekarka powiedziała że to typowe spuchnięcie, nie wie dlaczego bo one mają środek moczopędny, ale tak na mnie zadziałały. co do resztyn wypowiedzi to się zgadzam i to nie tylko podczas brania hormonów,ale zawsze trzeba o siebie dbać, bo potem jest krzyk, że "jak ja mogłam przytyć"? a godzinka ćwiczeń 2 razy w tygodniu i zdrowa dietka nikomu nie zaszkodzą i czasu też aż tyle nie zabiorą :)

Ja przy 1 bistrze tez czułam ze wode zatrzymało,odrazu dzwonilam do lekarza i mi wyjasnil to wszytsko ,doszło mi 3 kg ale przy 3 bistrze to zleciło i teraz własnie wiedze ze lece bardzo z wagi .Zatrzymuja wode ale to jest jakies 3-4 kg ale nie 10 ! 3 kg juz widać , i czuć wiec jak dochodzą kolejne to trzeba cos z tym robic !

Ja mam 2 dzieci i 2 razy po porodzie zbijałam 30 kg nadwagi i wiem ze da sie to zrobic .Mam 160 waze 47 kg ,oczywiscie cwicze na siłowni 3-4 razy w tygodniu i nie mam diety I mam tendencje do tycia ale pilnuje tego !

Gość przytyłaś bo jesz
Właśnie o to mi chodzi dziewczyny tyją bo się obżerają/ dorastają/ zmieniają tryb życia a wszystko zwalają na pigułki bo tak najłatwiej. To nie są hormony do tuczenia zwierząt przecież.

Bardzo mnie denrwuje takie stwierdzenia ze sie tyje po tabletakch ,one nie sa kaloryczne !Moga zatrzymac woge to 3 kg wiec to jest nie duzo a to mozna wrzucic w cigu 2 miesiecy .To homrony trzeba sie z tym liczyć

Nom tyje sie od niewłasciwej diety > Jak mozna nie jesc duzo i 10 kg przytyc heheheh szydera !

noto u mnie inaczej - mam okropną tendencję do tycia! muszęsię okropnie pilnować, żeby nie wyglądać fatalnie! teraz po zimie jest kiepsko, ale już zaczynam mój program odnowy (przez ostatnie 4 miesiące przytyłam jakieś 5 kg, ważę teraz 60 kg przy 169 cm). od tej niedzieli idę na basen i już!na mnie to najlepiej działa, pięknie i szybko modeluje to co chcę :)

twoja wag jest dobra >No ale basen akurat bedzie pomocny przy modelowaniu syrwetki masz racje :P Siłownia tez bardzo duzo daje polecam :P

że waga dobra to wiem :P ale proporcje zupełnie nie takie :) ja tam siłowni nie lubię, jakoś to do mnie nie przemawia,ale basenik uuuu już się nie mogę doczekać :) :)

Gość N22
no faktycznie inaczej wyglądasz na tych zdjęciach ale każdy by tak wyglądał gdyby porównywał swoje zdjęcie w super obcisłych i modnych ciuchach i szerokiej koszuli spod któryj nie widać figury. Ja też biorę te tabletki od wakacji i osobiście nie mam peoblemów z wagą wręcz słysze pozytywne opinie ale wiadomo każdy inaczej reaguje

Jak na moje oko to wygladasz lepiej ;] super nogi a co do tycia to hmmm nie same tabsy tylko to ze czujesz po nich glod, wystarcz opanowac glod i nie bedzie tycia.... wiem po sobie.. na poczatku luz, a potem zorientowalam sie ze coraz czescien siegam po jedzenie i powiedzialam sobie koniec! i biore tabl rok, waga nawet ciut nizsza, cwicze, nieregularnie ale sie ruszam... wiec czy ja wiem czy to tycie to tak od tabletek.. hmm. Pozdrawiam, uszy do gory, masz super figure!

Gość upupkkk

ja biorę novynette i nic się ze mną szczególnego nie dzieje :) I wiem o tym, że to właśnie novynnete mają najmniej hormonów, nie cillest czy yasminelle.. Pozdrawiam ;*

Gość boni666 999
powiem tak. biorę juz yasminelle 5ty miesiac i przetyłam 4 kg. i wcale wiecej nie jem a nawet mniej, a zdecydowanie mniej tłuszczu, bo mieszkam juz sama i sama gotuje, poza tym mam wiecej ruchu, nadal staram sie jesc regularnie chociaz czasem mi nie wychodzi i co i tak 4 kg wiecej a najgorzej ze biust tak urósł ze wszystkie staniki do wymiany, zreszta spodnie tez...

Gość ciekawski eduś

Gość ppcojarobietu
up

Gość a ja biorę stediril 30
płacę za niego 2,5zł (bo jest refundowany) nie przytyłam ani grama nie mam żadnych żylaków żadnych pryszczy, nie jestem łysa w ogóle nie dzieje się ze mną nic!!! nie widzę żadnego ujemnego działania tych pigułek, nie ma różnicy